Tak nechodila som sem nejako často, a to otvorená bola, ale niekedy na jeseň som sem začala chodiť a až neskôr som zistila, že sa nedá registrovať. Ale asi to, že sme tu taký uzavretý kolektív, má niečo do činenia s tým, že sa z chodenia sem stala rutina. (Dlhá, vyčerpávajúca veta, a vlastne aj komentár.)
Autorka ankety zrejme predpokladá, že sem chodia niektorí používatelia len preto, aby podporili umierajúcu komunitu, keďže sa registrovať nedá. Čo je teda dosť absurdné
@marjy77 Už viac krát tu kedysi boli diskusie a ankety s otázkou, či by sme chceli, aby bola znovu otvorená registrácia a vcelku dosť ľudí hlasovalo/vravelo že nie alebo že skôr nie, resp. že by sem potom asi prestali chodiť. A bolo naozaj kopu názorov, kde to bolo odôvodňované rôznymi vecami. Napr. že sa sem nahrnie kopu "detí" a fejkov a nebude sa to tu dať vydržať. A viacerí sa vyjadrili, že sa im páči, že je to tu teraz také komorné. Skúsim keď tak aspoň jedno to fórum nájsť. Ale určite som to nemyslela tak, ako spomínaš, to mi ani nenapadlo, myslím že väčšina ľudí má existenciu Birdzu na háku ...A teda podľa mňa veľa z tých ľudí sem už ani nechodí, lebo to už bolo relatívne dosť dávno.
No, neviem aké výsledky boli v tých diskusiách a anketách, ale pochybujem že bola tých čo chcú aby bol BIRDZ uzatvorený väčšina. Je to tu síce komorné a tak, ale, preboha, ľudia si tu cez fejky hviezdičkujú komenty, flejmujú proti niekomu a vymýšľajú čelindže len aby tu nebola totálna nuda. Akože fakt tu pribudne 5 fór a 10 statusov za deň a to má byť zábava? Proste, potrebujeme novú krv, hoc´ aj mladšiu. Veď BIRDZ je aj tak už taký zabudnutý, že aj keby sa otvorí tá registrácia, tak sem pribudne len málo nových BIRDZ-ákov.
@marjy77 Nepísala som že väčšina, ale že ich bolo dosť. A teda ja vždy keď som sa v podobných diskusiách vyjadrovala, tak spôsobom, že ak sa Birdzu niekto čím skôr znova neujme a nebude sprístupnená registrácia, tak to tu čoskoro zanikne žiaľ. Dokonca som kvôli tomu volala aj do Perexu na marketingové oddelenie, či by sa mi nepodarilo aspoň niečo zistiť (len už bolo dosť neskoro, tak som sa nedovolala), isto to ale ešte niekedy skúsim
No, veď práve to, že by o tom rozhodla väčšina a nie menšina. V tom máš pravdu, že zanikne kvôli tomu Aj ja som tam volala, niekedy v septembri a nič som nezistila (asi mi dali číslo na niekoho iného a ten mi potom nedvíhal, to už neviem). Ale myslím, že sa to oplatí ešte skúsiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov