Keby ste sa mohli prirovnať k nejakému zvieraťu,akému sa najviac podobáte??? Prečo? A keby ste si mohli vybrať zviera ktorým by ste mohli/chceli byť v budúcom živote(pre tých, ktorý veria v reinkarnáciu) ktoré by to bolo? prečo?
chcela by som byť orlom..je dravy,pekny,lieta,je ťažke aby ho nejake zviera v prirode zabilo a je samotár ..a proste orly,sokole,jastraby a myšiaky to ma proste fascinuje
možno kosatka alebo tiger...rozhodne niečo dravé...alebo mamba čierna, lebo by som mala popiči jed ....alebo naším havenom, ktorého budeme mať doma už o týždeň...jupí...teším sa jak malé decko
zevraj sa podobam na leva...kvoli vlasom a je to moje znamenie aj sa na mna hodi
alebo kon...byt krasny, uslachtily a mat slobodu alebo este nas pes...cely zivot len spat, jest, chodit na vychadzky a byt nechutne rozmazlovany
ja sa asi nepodobam na nic ale chcel by som byt nieco medzi medvedom a vtakom(najlepsie sovou)...(okridleny medved?!).nieco medzi silou,slobodou a inteligenciou
Neviem prečo, ale raz ma napadlo, že keď zomrieme tak sa premeníme na zviera ktorého sme sa báli, alebo na táke ktoré sa nám zdalo nechutné. Tak to ja by som sa potom zmenil na pavúka
neviem na ake zviera sa podobam,...ale chcela by som byt mustangom,vtakom alebo delfinom v mori,....preto lebo tieto zvierata sú slobodné a nikto im nerozkazuje ako maju žiť,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale v ďalšom živote, ak by sa to dalo, tak by som chcel byť psom v mojej rodine! Úprimne, lepší život nemá NIČ na tejto planéte!
mačky sú také že sa maznajú a ptm dokážu škriabať a byť hnusné
a inak by som chcela byt delfin... preco, to pisat ani nemusim
alebo kon...byt krasny, uslachtily a mat slobodu alebo este nas pes...cely zivot len spat, jest, chodit na vychadzky a byt nechutne rozmazlovany
neverim v reinkarnaciu, ale ak by som si mala vybrat zviera, ktorym chcem byt, bol by to nejaky dravy vtak alebo kon
Ale chcela by som byť... ja valstne anineviem...terodaktil?
ale keby som chcel byť zvieraťom, tak asi panter...taká tmavá zakrádajúca sa šelma