Nie.. chýbala by mi mama, brat a sestra strašne.. nech už ma nasrali za ten život jak len chceli nech ma moja sestra serie svojím rozmaznaným správaním jak len chce mám ich rád a neopustil by som ich takto..
mam moznost ocitnut sa v ktorejkolvek krajine s pracou,autom a domom,len nechapem,naco by mi tie veci boli. unika mi zmysel toho preco by som mal chciet vlastnit taky majetok
nedala by som to bez aspoň príležitostného kontaktu s rodinou.
ale keďže sa tam nespomínajú kamaráti, tak to asi ochrana svedkov nebude, anyways si neviem predstaviť momentálne že by som ostala bez všetkých ľudí čo mám rada a dodávajú mi kopy energie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jednoducho krajina bez ostatných, o žiadnych veciach nemám vôbec záujem.
sitting in his nowhereland
making all his nowhere plans
for nobody
Ak by som mala aj všetky skills k tomu, tak asi beriem a idem byť kozmonaut nejakej bohatej zeme, ktorá si moje expedície môže dovoliť hradiť.
-aj keď by som sa bál ísť niekde sám bez spoločníka
nikde nie je povedané, že by oni nemohli navštíviť mňa
nedala by som to bez aspoň príležitostného kontaktu s rodinou.
ale keďže sa tam nespomínajú kamaráti, tak to asi ochrana svedkov nebude, anyways si neviem predstaviť momentálne že by som ostala bez všetkých ľudí čo mám rada a dodávajú mi kopy energie.