nikam nechcem ísť... kedže všetko najcennejšie mám tu a všetkých ktorým na mne aspoň trochu záleží mám tu.. ale na budúci rok idem na výšku do škótska..
@warhawk ak to nevieš pochpiť ináč, poviem ti to takto: choď do piče! nemám záujem aby ma otravoval nejaký chudák, ktorý nemá čo robiť tak sedí za počítačom a lieči si komplexi na ľudovh, ktorých nepozná. len kokot tvojho druhu súdi človeka podľa jedinej vety
@7cutegirl7 A to vraví kto? 13 ročné tela, ktoré tu mína vzduch? Aha dobre.... To dokáže pobaviť, vulgárne niečo, zo stredním rodom... Ty a iný rod ako stredný, to nejde k sebe.... 13 ročné tela, heh
@warhawk stále sa opakuješ ešte si zo 3-4 krát použi svoju obľúbenú frázu "míňa vzduch" potom si ho vyhoň a choď spať, nemám záujem pokračovať v tejto konverzácii.
@warhawk nejakého dilina čo napadá a uráža cudzích ľudí prostredníctvom internetových diskusií sa nebojím. obyčajný slaboch, ani len do očí by si sa mi nepozrel
@7cutegirl7 Pdola tvojih komentov... Ozval sa ten pravý... Kto to asi tak môže napísať, ak nie 13 ročné niečo? A možno máš pravdu.... Nemusíš mať 13... Podla mna máš 8...
@warhawk si vrcholne trápny a úbohý pozri sa na tvoje komenty v každom píšeš to isté! a vieš čo? ja sa na teba vlastne ani nehnevám veď ty nemôžeš za to, že si lúzer, ktorého nikto nechce a preto sa musíš schovávať za komentáre na fórach. neviem síce, kto si a prečo si si práve mňa vybral za svoju obeť, na ktorej si budeš vylievať zlosť, ale prejem ti, aby si z toho vyrástol
@7cutegirl7 Že si vrcholne trápni Heh, vy imidžáci, vy viete pobaviť... A že ja s toho vyrastiem? To už je za hranicami ľudskej sprostosti... Že ja s toho vyrastiem, a nie si tu náhodou ty 13 ročné tela?
@warhawk zasa sa opakuješ vidím, že tvoj obmedzený mozog (ak sa tá kopa hnoja a sračiek dá nazvať mozgom) je na pokraji tvojich síl, preto si nebudem kaziť sviatky a ako ten múdrejší z nás to ukončím už snáď iba toľko, že si idiot a primitív. A dobre ti tak!
@7cutegirl7 No... Tu sa vidí, kto je tu ten nenormálni, čo tu iba mína vzduch... Niekto ty zadre že mudrejší ustupi, a ty hned skáčeš jak niekto píska... A skús si spomenúť na jedinú užitočnú vec čo si spravila pre svet... Ked na niaku prídeš, tak potom napíš... ( Aj ked sa tej správi nedočkám )
@warhawk keď sa chceš hrať na najmúdrejšieho na svete sa aspoň nauč gramatiku a tento raz už nekonštatujem, ale prosím: NEOPAKUJ STÁLE DOKOLEČKA TO ISTÉ! tvoju mozgovú minimálnu mozgovú kapacitu dokážem odhadnúť aj bez toho, aby si sa hral na papagája
@warhawk@51 píše sa nenormálnY, neJAkú, správY ... ozaj neviem, či niekto, kto napíše tri gramatické chyby v štyroch necelých riadkoch môže rozprávať o IQ... @52 to čo je za slovo niakého? to je nijaký alebo nejaký? lebo to je ďalšia chyba nehnevaj sa, ale keď si prišiel rozprávať o IQ, tak si si mohol aspoň vygoogliť základy slovenskej gramatiky, aby to nevyzeralo ako od idiota
@7cutegirl7 No, napíš mi v čom sa opakujem... A tá vec užitočná pre svet, hmm? A další koment, ktorí svedčí za tvoj vek: Nehraj sa na NAJMUDREJSIEHO NA SVETE:...
@sandy114 A ty máš čo hovoriť o niečom voľačom menom IQ, ked tu už píšeš že aby to dobre vyzeralo... To je ten nakazení svet nenormálnosťou, že aby to dobre vyzeralo... A nemyslím si, že sa ráta IQ podla gramatiky...
napísala som "ak sa chceš hrať na najmúdrejšieho na svete" a veci v ktorých sa opakuješ?? no, už vyššie spomínaná fráza "míňať vzduch", ktorú si použil prinajmenšom päť krát a slovné spojenie "13 ročné tela", ktoré som v tvojich komentároch za dnešný večer prečítala približne štyrikrát. a ak sa so mnou chceš baviť o tom, čo svedčí o niečom veku, prečítaj si svoje komentáre ešte raz a poriadne sa zamysli. obsah nulový, gramatika na zaplakanie.. a ty sa mi tu ideš oháňať pred nosom s tým, čo som napísala.
@7cutegirl7 Že gramatika na zaplakanie... Ďalší koment ktorí svedčí o tvojom IQ... A tá užitočná vec pre tento svet? Tomu sa akosi vyhíbaš... Alebo tu iba mínaš vzduch? Asi tak...
@warhawk vidím, že ty nemáš ani poňatia čo je to irónia no ale nech sa s @7cutegird7 pobavíme, čo také svetu prospešné si spravil ty a podľa čoho si myslíš, že sa ráta IQ? lebo podľa mňa sa ráta podľa logického uvažovania, k logickému uvažovaniu patrí aj schopnosť ovládať gramatiku v praxi (čiže logicky odhadnúť, že do množného čísla ide I a nie Y) a ty zatiaľ ukazuješ, že vieš ľudí len a len urážať
@7cutegirl7 Nepísala si náhodou, že sa nemieniš zaoberať s takím primitívom ako som ja? Ževraj ty si tá mudrejšia a skončíš hádku tuto ty... A zrazu zase píšeš komenty...
@sandy114 No, nemyslím si že sa y alebo i píše podla odhadu... A IQ sa ráta podla matematického logického rožmýšlania... A tá vec užitočná pre svet... Napr. zbieram odpadky v lese... CHránim les, ktorí mi dáva kyslík... A ty si čo také urobila? A 7cutegirl7 my zatial tiež neodpovedala... Iba tu mínate vzduch... Nehápem, prečo na svete sú takíto ľudia... Keby to bolo po mne, na svete by ostalo tak 3 milióni ľudí, tích normálnich...
@7cutegirl7 Ja že som anrade? Nevidím, žeby si niečo užitočné pre SVET a nie pre ľudí napísala... A ja , napr. chraánim a zbieram odpadky v lese, ktorí mi dáva kyslík... Ty ho možno tak mínaš... Ano, po 7 krát som napísal že mínaš vzchud.... Tak isto ako si ty napísala niekoľko krát že sa furt opakujem...
@warhawk SIEDMY KRÁT ZA DNEŠNÝ VEČER MÍŇAME VZDUCH! no bravo možno sa dopracujeme ku zápisu do Guinessovej knihy rekordov len tak ďalej a btw, odpoveď máš v @66
@7cutegirl7 A aha, aká ovca, napíše že po siedmi krát aj ked som to už ja napísal... A ty si tiež po siedmi krát napísala : už si po x krát napísal že inam vzduch... A v 66, to je užitočná vec len v tvojej hlave... A keby že je to pravda, čo nie je, tak to je užitočná vec pre ľudí, ja sa pýtam pre SVET!
@warhawk áno, píšem, že sa opakuješ nedá mi nekonštatovať, že práve tá osoba, ktorá sa tu oháňa tým, že píšem detinské komentáre vypisuje neustále dokola to isté - ako taký pokazený gramofón a mimochodom, zbieranie odpadkov a chránenie prírody považujem za úplne prirodzenú vec, takže opäť raz -1 pre teba
@warhawk podľa mňa si len zakomplexovaný troll čo nedokáže v živote nič iné dosiahnúť, ako sadnúť za PC a tváriť sa inteligentne, no v reálnom živote je to kus idiota, ktorý nikoho nezaujíma a ani nikoho nemá, pretože má stupídne názory, sám nevieš logicky uvažovať, lebo logika a tvoje predchádzajúce fórum nemajú nič spoločné » www.birdz.sk/forum/za-rok-aj...
@sandy114 Ja že nikoho nemám? Ja mám psa, ktorí je verní, nie jak človek... Mám diviaka... A mnoho dalších... A divné je, stále si neodpovedala na otázku, čo si spravila užitočné pre tento svet?
@7cutegirl7 Tak toto, toto je za hranicami nenormálnosti 13 ročného telata... ( Ano po 3 krát som napísal 13 ročné tela ) ... Toto nepochopí... 20 komentov, ale stále nenapíše čo spravila užitočné pre tento svet... Aha, však vlastne nič, iba mína vzduch... ( Ano, po 9 krát... ) A neodpovedala si mi ani na to, prečo tu stále píšeš ked si napísala že nemieniš si tu písať s takím primitívom ako som ja...
@warhawk mňa si sa to nepýtal, ale keď už si taký zvedavý, triedim odpad a keď som niekde v prírode, tak tam nie len že nenechám svoj odpad, ale aj zvyčajne vezmem ten, čo nie je môj, lebo rozkladalo by sa to tam niekoľko rokov, ale že by som chodila každý deň do lesa ako smetiar, tak to nie, mám aj iné veci, napríklad vlastný život a prácu, ktorá mi berie dosť času aj bez toho, aby som po nej chodila do lesa, len preto, aby som mohla na nete napísať "míňate mi vzduch"
@sandy114 Ked niekto nič užitočné nerobí, a niekto niečo napíše, tak samozrejme že primitív to zopakuje... ( myslím to zbieranie odpadkov v lese, lebo ty by si to nepochopila...) A ty máš dôležitejšie veci napráci ako les, napríklad svoj život??? A tvoj život nie je les? No neviem neviem, či bol prví človek v lese alebo desi v práci ... Človek bol stvorení na svete aby žil v prírode, ale takí čo rožmýšlaju ako ty to nemôžu pochopiť, ale neboj sa, 21.12.2012 sa to dá zase do poriadku celí tento svet nakazení vírusom, menom človek...
@warhawk ak si si náhodou nevšimol, napísala som už dávno, že chránenie lesov a zdvíhanie odpadkov zo zeme považujem za úplne prirodzenú vec, o ktorej ani netreba debatovať. sorry, ale teraz sa už vážne lúčim, lebo pokračovať stále odznova tú istú debatu s dementom tvojho kalibru je naozaj pod moju úroveň. doteraz som na to ešte mala náladu, ale keďže vidím, že to naozaj nikam nesmeruje kašlem na teba. ty si budeš žiť vo svojom svete, plnom ilúzií, zelených mužíčkov a diviakov, ja budem mať od teba pokoj a každému bude fajn
Ach tie možnosti no najradšej do francúzka ale z tých možností ... neviem si vybrať Rusko to nebude, nórsko to nebude... hm asi to fínsko alebo grónsko ale nie nastálo!
@warhawk no asi neuvidíme, lebo ty už tu nebudeš, lebo sa už ani len neprihlásiš na tento nick lebo sa budeš hanbiť ako pes za tie reči, čo tu teraz píšeš...
@7cutegirl7 A ty tu kikiríkaj o IQ, predchvílou si napísala že už važne končíš a teraz si zase napísala koment... Tuto máš dôkaz o tej tvojej nenormálnosti... Ukážem ti, ako sa to má robiť.... Toto je môj poslední koemnt, už tu k tomu nič viac nenapíšem... Uvidí sa, či som rovnako primitívni ako ti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
ale najviac ma to ťahá do krajiny večného snehu a ľadu, do Fínska.
je to lahke ist niekam
... ist do zahranicia mozem hocikedy
HIM HIM HIM HIM a iné skupinky pozrieť
a je tam krásne a prostéé
ale VŠETKY!!!
7cutegirl7 nič si z toho nerob, on je presvedčený aj tak, že do roka umrieme
inak z týchto krajín je pre mňa nórsko aktuálne
keď už nič, aspoň som sa zasmiala
užitočné je pre mňa aj pre moje široké okolie už len to, že nie som taký sedlák a vymletá hlava ako si ty.
a teraz si narade len sa pochvál v čom si užitočný. v tom, že po večeroch vysedávaš za počítačom a vypisuješ hovadiny?? asi nie
kokot je ten ktory dokazal vyjebat cloveka ako si ty
odporúčam túto knižku: » www.martinus.sk/?uItem=3677...
bola som na prednáške jej prekladateľa a takmer som sa pocikala od smiechu, pretože tie mýty sú dokonalé!