@story@makacik neverim že keby ste boli pod mojim dohladom ze by ste nepribrali.. viem ze pre niektorych to neni jednoduche, lenze ked nesportujes a zeres vela, proste to nejde, musis pribrat
@lenkaska1 po sladkomm sa kazia zuby (ale to by az tak nevadilo kedze tie chcem upravit )..ale po sladkom mam chutky .. a proste aj keby som zjedol teba a aj @story tak by som nepribral..
proste mozem mat zle stravovanie,mozem mat vyzivovacie doplnky..jednoducho nepriberiem a to by som chcel aby som mal svaly aby som mohol balit take drbky co si zakladaju na zovnajsku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a este rad by som pribral co sa mi moc nedari..
ostatne nedokonalosti co mam to peniaze doriesia
@lenkaska1 Nie,kazdemu to pomoze. S vlastnej skusenosti som s toho nepribrala. A to sa uz snazim od 12 rokov pribrat.
aj svoj nos
aj to, že nebudem mať dlhšie a hustejšie vlasy
ale to, že mám geneticky dané ovísajúce horné viečka, s tým sa nezmierim
takže je to jasné
proste mozem mat zle stravovanie,mozem mat vyzivovacie doplnky..jednoducho nepriberiem a to by som chcel aby som mal svaly aby som mohol balit take drbky co si zakladaju na zovnajsku
ale kludne ma mozes mat pod drobnohladom