nikto na zemi ma nemá právo súdiť a ak ma už niekto odsúdi, svoj trest nezmením....
jedine Boh má tu moc, on ma stvoril, on nech ma súdi...
bude to súd posledný a definitívny....
@marcello1111 asi si nečítal s porozumením bibliu že? Zajjkoo tam sa hovori že keď si sa nejak previnilo tak más byť odsúdený podľa pozemských zákonov čiže aj keby si niekoho zavraždil išiel na spoved tak sa musíš sam udať za vraždu a podla toho si musis od sedieť za vraddu koľko rokov dostaneš na súde.. A keď si to odsedíš tak ti je ako tak odsúdené a áno ako sa hovorí je posledný súd ale tak ti to Boh zráta všetko nie len čo sa stalo od najbližšej spovede.. Ale celý tvoj život ci si pomáhal ako si sa spraval k ľuďom... Ci si im ubližovať ci si im odpustil prepacil a tak a potom aj tvoje hriechy ci si bol podstivy... Ci si neprial nikomu nič zlé ci si bol tolerantný a tak.. Boh vie všetko a keď si to všetko to sumarizuje tak on sám rozhodne kam človek patrí a ci je Cestny a spravodlivý... A keď nie tak bude za svoje hriechy pykat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jedine Boh má tu moc, on ma stvoril, on nech ma súdi...
bude to súd posledný a definitívny....
ty sa mi nevnucuj, si ma zablokoval...
ak by som mal na cele stráviť tých 15 rokov s tebou, čo myslíš, ako by som zahlasoval...
čo si t napísal??????????
to len taký ako ty, dokážu byť nadľudia a nevedia odpúšťať...
nech sa ti darí v živote...