Nechcem sa miešať do babských záležitostí, no prečo je otázka položená len v ženskom rode? U chlapov je predsa taktiež možnosť sexuálneho zneužitia. Možno o chlp menšia, no predsa. Jej existencia sa nedá vylúčiť...
@lawey Myslíš, že s chlapmi je to až také zlé? Tak dajme tomu, že nastane situácia chlap vs. chlap. Ale to by asi bežal rovno na psychiatriu a nie na políciu.
@sexisasa Nechcem v tejto téme zachádzať moc do podrobností, no nedá mi poukázať na to, že, ehm, vzrušenie u muža nemusí byť vždy podmienené alebo potlačené myšlienkou. A nemám tým na mysli nejaký konkrétny prípad...
@matthew322 isto byvava častejšie že CHLAP znasilnuje...tak niečo na tom bude xD Ale zasa chlap vs. chlap tak to ich musi zdeptat...som poču.la že v base to tak byvava
A ešte k tomu ....mate strašne krechku hrdosť tiež tipujem skor psychiatriu...
no jasne, síce neviem ako sa také dievča cíti, asi to musí byť pre ňu ťažké ale tak mohol by ublížiť aj niekomu inému, tak keď už nie kvôli mne tak kvôli iným dievčatám
pochybujem o tom, veľmi. Ako sa poznám, tvárila by som sa, že sa nič nestalo a "žila" ďalej. Dúfam však, že to nikdy nezažijem a nezažije to nikto z mojej terajšej či budúcej rodiny.
Ak sa mi to však stane, neviem, čo by som robila...
je to dost tazka otazka ,kedze som nebola v takejto situacii ,tak neviem co by som urobila,ale myslim,ze skor by som to neohlasila ,lebo by som sa sla "prepadnut" od hanby (
čisto hypoteticky...keby sa mi nieco take stane nevie m ako by som reagovala jedna vec je ze by som na to cela co najrychlejsie zabudnut a nie rozmazavat to a vlacit sa po sudoch a policii...etc...a druha vec ze by som cela aby ten parchant zkapal ci zhnil v base...asi tolko...
mňa znásilnili pred pár rokmi, keď som mala takých 10-11 rokov, ale nebola som na polícii...našťastie som neotehotnela, tak som to rozchodila...a útočníka som si nepamätala, teda poriadne ani nevidela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Jaksi soms a rozhhorcila
A ešte k tomu ....mate strašne krechku hrdosť tiež tipujem skor psychiatriu...
Ak sa mi to však stane, neviem, čo by som robila...