nechcem žiť večne, ale nechcem starnúť, takže by som bez váhania vypila a po kope rokov, kedy by ma to tu už fakt nebavilo, by som sa proste zasamovraždila a bolo by
len v prípade, že by som zomrela... Aj to by som ho nevypila hneď, ale až nejak v 25, ale určite by som nechcela žiť večne a stále spoznávať niekoho nového a pozerať sa ako zomiera...
Ja mám teraz strašne nostalgické obdobie, stále spomínam na detstvo, všetky spomienky, myslím na to ako je ten čas neskutočne rýchly, áno, momentálne som v stave, že by som to vypila.
@smartboy ale veď vek by ti oficiálne pribúdal, ale nevyzeral a necítil by si sa staršie. Takže by si bol mladý, poberal dôchodok a ak by ti to nestačilo, stále by si mal dosť síl si privyrobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Už teraz mi je z niektorých ľudí kokotno, nechcem večne žiť a spoznávať pri tom ďalších a ďalších ľudí z ktorých mi bude kokotno -.-
(keď sa už krv mladých panien ukázala ako neúčinná a nemám po ruke schopného maliara)
to ale neznabohovia nepochopia:p........filip
a preto by som vypila.
aby mi neovísali uši.
nikdy
O___O
ešte šťastie že neovísa čelo. asi by ma zatopilo.