@1@zajko30 ty si taký neprehliadnuteľný, že teba tu pozná asi každý
okej, k téme... musíš mať viac ako 18 rokov, musíš byť úplne zdravý, nesmieš mať žiadnu alergiu ani astmu, nesmieš dlhodobo užívať lieky a zoberú ti ju
Ved kludne chod na transfuznu stanicu, nechaj si vziat krv na testy a tam ti uz povedia ci je momentalne vhodna alebo nie. Ked ja som bola darovat krv, tak mi ju v pohode vzali, vsetko v poriadku a ked som bola o pol roka znova darovat krv, tak uz nie. Chybali mi tam nejake vitaminy
@zajko30 ehm kedze si gay tak neviem ci ti ju zoberu, ako nehnevaj sa ale u homosexualnych muzov je vacsie riziko nakazy HIV, aj v tom dotazniku sa ta na to budu pytat, aj lekar sa ta to opyta, ale kedze si zdravy je sanca ze ti ju zoberu a budes moct pravidelne darovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
okej, k téme... musíš mať viac ako 18 rokov, musíš byť úplne zdravý, nesmieš mať žiadnu alergiu ani astmu, nesmieš dlhodobo užívať lieky a zoberú ti ju
je tam vsetko, co potrebujes vediet
filip