Zober zapaľovač a daj nad neho ruku. Teraz tú bolesť vynásob miliónom a máš uhorenie.
Zober kocku ľadu a daj si ju na ruku. Teraz tú bolesť vynásob miliónom a máš umrznutie.
apreco zhoriet? lebo je to humannejsie ( pri horeni sa clovek nadycha dymu a strati vedomie,poyom uz iba telo zhori) cize o nejakej velkej bolesti sa tam hovorit neda...ale vo sa tyka zamrznutia hmm...nechcel by som to nikdy zazit...obrovska zima a clovek citi ako pomaly v hnusnych bolestiach straca vedomie...
ale zase ked sa to vezme z tej stranky ze kedysi upalovali carodejnice... nezhoreli zaziva... "vraj" sa pred tym stihli udusiť dymom tak ktovie.. nechcem umrieť !
presne o tomto som sa ešte dávno bavila s jednou kamarátkou... a prišli sme na to, že zamrznúť je asi lepšie...ale keby si mám vybrať, fakt neviem, čo by som si vybrala
A tretia možnosť- Mám rád život, nevyberám si ani jedno, je kde? Ale nie..Keby si mám fakt seriózne vybrať z týchto dvoch možností, volila by som zamrznutie, lebo...mala som už tú česť a vyskúšala som si, aké je to mať popáleniny vyššieho stupňa, a to je taká nenormálna bolesť, že už ju nikdy nechcem zažiť. K tomu, zhorenie za živa je neporovnateľne horšie než to, čo som mala ja, i keď ani taká kvalitná hypotermia, ktorá vedie až k smrti nie je výhra.
pri uhorení odpadneš od bolesti a potom už len zomrieš
a pri zamrznutí zase prejdeš do spánku a zomrieš, najlepšie by bolo keby došiel Jon Snow a urýchlil to
asi by som si vybrala skôr to zhorenie, predsa len, je to rýchlejšie, ale nakoniec má pravdu asi Robert Frost:
Jedni vravia,že oheň zhubí svet,iní vravia,že ľad.
Viem,čo je túžba - poviem hned´ :
nič strašnejšieho ako ohňa niet.
Ak dvakrát má však svet náš skazu vziať,
poznám tu toľko nenávisti dravej,
že môžem povedať : aj ľad postačí práve akurát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
navyše mi to príde poetickejšie
Zober kocku ľadu a daj si ju na ruku. Teraz tú bolesť vynásob miliónom a máš umrznutie.
*badum tss*
(toto je humor, neberte, ma vážne
Ale radšej zmrznutie.
@7 milujem ten film!
a pri zamrznutí zase prejdeš do spánku a zomrieš, najlepšie by bolo keby došiel Jon Snow a urýchlil to
asi by som si vybrala skôr to zhorenie, predsa len, je to rýchlejšie, ale nakoniec má pravdu asi Robert Frost:
Jedni vravia,že oheň zhubí svet,iní vravia,že ľad.
Viem,čo je túžba - poviem hned´ :
nič strašnejšieho ako ohňa niet.
Ak dvakrát má však svet náš skazu vziať,
poznám tu toľko nenávisti dravej,
že môžem povedať : aj ľad postačí práve akurát