Ak ti vadia,choď ku kozmetičke a daj si ich vydepilovať voskom,ale neviem či to vydržíš po čase to prestane bolieť a bude ti to stačiť raz za mesiac.Ale ak ti nevadia a nepríde ti to neestetické kašli na to .
A čo? Má to aj výhody V zime mi nieje na nohy chladno a je to aj dobrá ochrana pred menšími úrazmi Keď ti napríklad šupne na nohu dáka lata nič sa (skoro) nedeje...keby si mal holé nohy máš odreninu jak hrom
Fajn, možno sa to nejakým holkám zdá až moc, ale snáď si ich nechceš holiť, šak si chlap.
Krásny príklad ti dám: Môj chalan. Tiež má z toho komplexy ale síce som ostala kapičku zaskočená ale je to chlap a pre chlapa je normálne mať chlpaté nohy a mne sa to páči.
A myslím, že viac báb odstrašíš oholenými nohami ako prirodzenými
ja sa epilujem CELA (okrem ruk) s epilatorom a je to najlepsie, lebo to dlho vydrzi a nezarastaju chlpky pod kozu...niektorych to mozno boli a na medzinozi to bolelo jak svina prvykrat, ale co by som ja nevydrzala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nechaj to tak
..Kožuštek nechcem..pojdem si na ne radšej hodiť melir od Palka Rochnyaka ...melir na chlpoch hmm bude to vyzerať dobre ne?
..a chlpaty kkt? ...neviem kto si v dnešnej dobe neholi krakena ..oholeny kraken je priorita!
Fajn, možno sa to nejakým holkám zdá až moc, ale snáď si ich nechceš holiť, šak si chlap.
Krásny príklad ti dám: Môj chalan. Tiež má z toho komplexy ale síce som ostala kapičku zaskočená ale je to chlap a pre chlapa je normálne mať chlpaté nohy a mne sa to páči.
A myslím, že viac báb odstrašíš oholenými nohami ako prirodzenými
mne osobne sa pacia chalani, ktori maju take jemne chlpy na nohach aj na rukach, co ani nie su poriadne vidiet