Keď mám priateľku, nemôže sa mi "páčiť" aj iné dievča?
Ahojte.
Hypotetická situácia: mám priateľku a v škole sa mi páči aj iné dievča. Nechcem s ním chodiť, s mojou priateľkou som spokojný. Ale proste sa mi páči na výzor, je atraktívna. Vždy keď okolo prejde tak som rád, že som ju znova videl, proste mi je v
Neočakávam to, veď tiež sa mi páčia iní chlapi, napríklad herci ale vadilo by mi kebyže ich očumuje, flirtuje s nimi a trávi s nimi priveľa času ktorý by mohol tráviť so mnou.
Jasné, že sa ti môžu páčiť aj iné dievčatá, ale k tej jednej cítiš to niečo viac, nemyslíš, len na jej krásu, ale aj na to, že ti je s ňou dobre, že sa zabavíte, poradíte si, pomôžete, že ju chceš chrániť na život a na smrť a podobne.
Jasné, že sa ti i naďalej budú páčiť iné dievčatá. Tým, že si vo vzťahu s nejakou dotyčnou predsa v tebe neeliminuje tvoju zdravú heterosexualitu. No ale tam to začína a aj končí. U partnerky to je už o niečom inom zasa
@siouxsie no ved o to očumovanie práve ide. Dajme tomu aj vo filme, tak ked tam je herečka, ktorá sa i páči tak mi je ten film hned príťažlivejší na pozeranie. t.z. očumujem ju, nie?
@hovoriacipes Tak je normálne, že sa rád pozeráš na niečo čo je pre teba estetické, každý sa ráz pozrie na peknú vec, či v tomto prípade osobu ale iné je očumovanie a keď sa len pozrie. Očumovanie je pre mňa keď na ňu fakt vyslovene zíza, vidno že ju vyzlieka pohľadom, keď okolo neho prejde tak sa otočí dobre že mu hlavu neodtrhne. Kým sa na ňu pozrie a nevidno na ňom, že myslí na všetky veci čo by s tou krasotou robil tak mi je to jedno. Neviem ti to asi lepšie vysvetliť
ja som s priatelom 6 rokov a peknych chlapov okolo seba vnimam stale. tiez sa v ich pritomnosti citim dobre, ale to je vsetko. dojem sa strati hned ked mi zmiznu z dohladu. nemenila by som. ide o to, ujasnit si to vo svojej hlave. pokial mas pri pohlade na atraktivne dievcata seriozne myslienky na neveru, tak so vztahom asi nebude vsetko ok.
@grinder Pri 24ke sa mi trochu zastavil rozum, keď potrebuje niekto skrotiť hormón treba ísť k psychiatrovi sú na to liečiky Ale možno si len chcel povedať, že vzťah by mal byť založený na vzájomných sympatiách :happy: :letim:
Nuz, ak mam vraviet za seba, nevidim nic zleho na tom, ak dokazem ocenit vyzor ineho cloveka, nezavisle na tom, ci je zena alebo muz. Tak, ako mozem povedat, ze nejaka zenska vyzera dobre, atraktivne, viem to rovnako povedat aj o chlapovi a tam to aj konci.
Ale na druhej strane, nepotrebujem aktivne vyhladavat situacie a osoby, ktore pre mna vyzeraju dobre.
@hovoriacipes myslím si, že skôr by jej vadilo keby sa otočíš za nejakým mužom
Ako ja stále tvrdím - schopnosť vlastniť je tá najhoršia zo všetkých.
Nemal by si, nepatrí sa to, je to zakázané...otrepané frázy tohoto sveta a ľudí, ktorí by chceli vlastniť nejakú inú ľudskú bytosť len preto, aby neboli sami.
Si slobodná ľudská bytosť a môžeš si robiť čo len chceš!
je pekná a príjemne sa ti na ňu pozerá.. no a čo. máš rád pekné veci
možno by si nemal mať výčitku a zapojiť do hodnotenia krásy iných žien aj tvoju partnerku
nech vie že nieje jediná.. nedávaj žene istotu. nikdy
Well, nemyslím si ,že zadané dievčatá prestanú riešiť pekných chlapov okolo taktiež... fakt, že s ňou nič mať nechceš určite každému dievčaťu stačí. Každé normálne dievča chápe, že nie je najkrajšie na svete a aj keby bolo, je normálne obzerať sa okolo. My to predsa robíme tiež.... nepríjemné by skôr bolo, keby si ju s ňou porovnával, kvetnato tú krásku opisoval a podobne. Porovnávanie nie je príjemné nikomu Samotná pozornosť neubližuje
@joplinka@23 nechcem byt zly, ale v drvivej vacsine ak sa muzovi paci nejaka zena, to znamena prave to, ze by ju pojebal , samotny autor dal "paci sa" do uvodzoviek
@hovoriacipes Je to uplne v poriadku. Moze si hovorit kto chce co chce. Hlavne zeny ti tu mozu davat rozum. 18 rocne najlepsie. Ale pravda je taka, ze muzi su od prirody polygamni, nevera je prirodzeny pud "zvieraci" pud, muzi su podvedome nastaveni tak, ze by chceli oplodnit co najvacsie mnozstvo zien.
No a je na tebe, na kolko sa budes kontrolovat a respektovat vymyslene ludske pravidla spravania sa v nasej kulture. Alebo najdes u priatelky pochopenie, ale to tazko, ludia maju tendenciu si ludi privlastnovat. Kazdopadne vnimat vztahy, tak ako ich vnimam ja, chce velku davku nadhladu a ked sa primiesaju city (najma zenske) nestretnes sa s pochopenim a treba si zvazit co ozaj chces: vztah a neranit osobu, na ktorej ti zalezi a dobrovolne sa obmedzovat, alebo ist svojou cestou a nechvalit sa tym, lebo budes oznacovany za kurevnika.
@hovoriacipes sak len povedz svojej frajerke, ze "ci pana aku mam peknu spoluziacku" a blbych vecnych otazok o nicom sa dlho nezbavis ... tu tie hrdinky ani pocuvat nemusis "ako by to s nimi nic neurobilo" ... baby vacsinou maju velke reci, ale ak sa jedna priamo o nich tak ..... asi tolko
hmm no neviem. ako určite to tak byť nemôže ale ktorú by nepotešilo keby to tak bolo ? Len treba o tom mlčať pred milovanou....lebo to potom kus bolí keď ti frajer kecá o nejakej kráske čo stretol niekde na dovolenke... .. ja napríklad keď vidím nejakého pekného chlapca poviem si ,že je pekný ale nič viac :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
keď je raz dakto pekný ta je pekný nezávisle od toho že či dakoho máš
Je to prísne zakázané!
A kebyže sa pýta, vždy odpovedz: ,,Si krajšia a chudšia ako ona."
Ale na druhej strane, nepotrebujem aktivne vyhladavat situacie a osoby, ktore pre mna vyzeraju dobre.
Ako ja stále tvrdím - schopnosť vlastniť je tá najhoršia zo všetkých.
Nemal by si, nepatrí sa to, je to zakázané...otrepané frázy tohoto sveta a ľudí, ktorí by chceli vlastniť nejakú inú ľudskú bytosť len preto, aby neboli sami.
Si slobodná ľudská bytosť a môžeš si robiť čo len chceš!
ked slubujes vernost, neslubujes slepotu
možno by si nemal mať výčitku a zapojiť do hodnotenia krásy iných žien aj tvoju partnerku
nech vie že nieje jediná.. nedávaj žene istotu. nikdy
No a je na tebe, na kolko sa budes kontrolovat a respektovat vymyslene ludske pravidla spravania sa v nasej kulture. Alebo najdes u priatelky pochopenie, ale to tazko, ludia maju tendenciu si ludi privlastnovat. Kazdopadne vnimat vztahy, tak ako ich vnimam ja, chce velku davku nadhladu a ked sa primiesaju city (najma zenske) nestretnes sa s pochopenim a treba si zvazit co ozaj chces: vztah a neranit osobu, na ktorej ti zalezi a dobrovolne sa obmedzovat, alebo ist svojou cestou a nechvalit sa tym, lebo budes oznacovany za kurevnika.
ako... ver tomu ze to vie nasrat
Ale nech ti nejebe, raz ju stretneš a budeš sa diviť, čo si na nej videl.
( ale ked to kamarát povedal frajerke tak sa s ním celý deň nerozprávala )