ako decko som maval doma vyrobeny v ktorom bolo kazdy den nieco ine takze by som si len pokazil prekvapenie kebyze viem ze ma kazdy den caka kocka polskej cokolady ho asi tiez zjem hned
@feelagain mne ten lindtovy ani nechutil inak a to lindt veci milujem ale dalk tam take cudne napr gulicky so zvlastnou skoricovou prichutou atd ale mozes mu niektory z kidner kupit! tie su tak od 6-20€ rozneee
@pubertslatinocelny rodicia ale to bolo fakt ked som bol este v skolke, potom neskor uz nie, a boli tam drobnosti vselijake, par cukrikov alebo nejaka ina malinka sladkost, sranda bola ale ze sa vobec neopakovali tie veci alebo kazda mozno len raz
najvacsie/najdrahsie co tam bolo bola kinder country cokoladka, tu som dovtedy este ani nemal, to bolo 13.12.
Zjesť každý deň len jedno to nebol problém. Ale vo väčšine to funguje tak, že v okienkach 6 a 24 je niečo "lepšie" a ja som to vždy otvoril skôr, lebo som to chcel vidieť.
@mielikki coze?! tak to je riadny shite, ze vzdy od prvého. Ja som myslel, že to každý rok napasujú, aby to vychádzalo od prvej adventnej nedele
Tak teraz mi to už vychádza, ale zároveň ma to pobúrilo
Nechápem ako niekto dokáže poctivo zožrať každý deň jednu ja už si to úplne nepamätám ale myslím, že som sem tam podvádzala a zjedla ešte čokoládku navyše a vlastne ani úplne neviem, či mi tá posledná vydržala do 24. ale asi áno ale fakt si to už nepamätám tak som si neni istá.
Síce som otvorila v ikea kalendári okienko s 24,ale čokoládu som zatiaľ ani jednu nezjedla tak uvidím dokedy mi to vydrží, teraz ma má aspoň kto krotiť
@slackerbitch minule si ma poslala hlasovať do tvojej ankety o kávových rezoch a teraz mi chceš niečo zakazovať?! som sklamaná, som sa ti zverila a ty si teraz takáto na mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale furt sme mali len take lacne, a teraz som chcela kupit frajerovi nejaky posh a od lindtu stoji 20 eur, takze nic neodstane
» nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ...
teda tento rok zhodou okolnosti ano, ale inak moc nn
najvacsie/najdrahsie co tam bolo bola kinder country cokoladka, tu som dovtedy este ani nemal, to bolo 13.12.
adventné kalendáre vždy začínajú prvého decembra, takže vždy na mikuláša máš 6 okienok na zjedenie
Tak teraz mi to už vychádza, ale zároveň ma to pobúrilo
ale tiež, raz spravíš 24 vrecúšok a nemeníš to každoročne
Je adventný kalendár liturgický zločin XXIV?