hostinu budem mať na Gogoľovej lúke! keď som ju uzrela prvý raz, vedela som, že tu budem divočiť so slovenskými známymi... a nemám už predstavy, ale na mexický spôsob vo filme Babel sa mi svadba zdala skvelá, ešte aj ja som sa bavila
Najskor by som chcela iba taku malinku svadbu normalne na urade a az po par rokoch, ked si budem absolutne ista, ze toho cloveka mam stale velmi rada a on mna, jednoducho ked sa budeme uz vyborne poznat a budeme vediet, ze spolu urcite chceme stravit cely zvysok zivota, ...tak az potom vacsiu svadbu V kostole, v bielych satach, s kvetmi...a potom oslava v parku s rodinou a priatelmi nemusi to byt velka svadba, komplikovana, staci aby bola sice jednoduchsia, ale pekna. To by bolo krasne...
Tuším som nad tým minule uvažovala, ale myslím, že tomu dám pokoj, kým nevyriešim dva základné problémy: Koho si vziať a či chcem, aby pred obradom hral svadobný pochod, Mozatova Lacrimosa alebo niečo iné (ale Cadaveric Incubator of Endoparasites ani Hepatic Tissue Fermentation nechcem
všetko sa zmenilo,každý povie,že do jeho svadby sa rodičia starať nebudú,ale verte mi,videla som,že to nie je také ľahké a každý to zistí až keď to zažije.
kamarátka už nemá ani svadobné šaty,ktoré si vybrala,ani hostí,ktorých chcela,nič...
@11 To čo je za kravinu? Na ich mieste by som sa na to potom teda vysrala a tých kreténov, čo sa snažia sa do toho srať by som dobila, nech to je hockto.
ja som sa mala vydávať hneď po mature ....a mala to byť malá svadba, iba najbližšia rodina a svedkovia (a samozrejme ja s Mirkom)
teraz už viem, že chcem veľkú svadbu, doslova obrovskú, niečo na spôsob Carrie vo filme Sex v meste (ale môj Pán Božský z limuzíny vystúpi)....ale to je ešte ďaleká budúcnosť, najprv by som chcela vyštudovať
podľa toho, KOHO by som si brala myslímm, že na tom dosť záleží ale tak stredne veľká svadba... že nie len najbližšia rodina, ale aj kamoši, každý koho by som tam chcela.. šaty určite nie biele... ale ani nie čierne.. monžo bordové... a vlasy... dlhé, vlnité, žiadne vypnuté ale také, že kde by mala byť svadba to neviem ...
ale taka romantická predstava ťažko splnitelná, je svadba na pláži xDD alebo svadba v japonsku v japonskej záhrade rozkvitnuté sakury a tak.. no dobre
Ja len na úrade, kedže už veriaca nie som a nechcem extra veľkú svadbu a ani svadbanie je niečo, o čom snívam.
Svadbu by som chcela len preto, že ak spolu dvaja dlhšie žijú, je lepšie, ak sú zosobášení, lebo inak nedostanú v banke hypotéku a podobne. Takže svadbu chcel len z praktického hľadiska, biele šaty určite nechcem a ani všetko okolo toho, ja nie som veľmi romantická
@12 je to bohužiaľ tak,aj ja som im vravela,že toto by som si nenechala,ale za prvé im rodičia pomáhajú tú svadbu platiť(bude to veľká svadba okolo 150 hostí a to znamená aj veľké výdavky) a za druhé jej mama povedala ak nebude podľa nej,že tam nepôjde...
ja tiež ešte stále tvrdím,že si do svadby nenechám od nikoho kecať,ale ako to bude naozaj zistím až keď sa svadba bude naozaj chystať...
ja by som chcela veľké krásne šaty,malú svadbu,možno len obrad a potom obed s najbližšími.
viac mi netreba. a hlavne pekné fotky ako spomienka
Bude to taká lúčna svatba. Urobíme si ju sami , aj si sami vymeníme prstene a všetko, a pre nás to bude platiť, hoci nikto iný to nebude uznávať strašne sa mi tá predstava páči Som infantilná, áno, ale prepáčte, ja proste nie som tradičný človek
no... najprv aby prišiel nejaký blázon, ktorý by bol ochotný si vziať mňa a aj ja jeho... dosť nereálne
ale keď tak, tak takú menšiu svadbu, len v kruhu najbližších (rodiny a priateľov), proste tých, ktorí pre mňa veľa znamenajú a prajem im, aby videli jeden z tých najšťastnejších dní v mojom živote... tak do 20 ľudí (z mojej strany)... nič zbytočne veľké, veď to stojí aj prachy a pozývať pratetu z 12-eho kolena, ktorú som nikdy nevidela mi príde aj blbé...
ak sa raz najde daky blazon ktory sa rozhodne stravit s mojou debilnou osobou zvyssok zivota tak by som chcela oborvskuu svadbu kde bude minimalne 150 ludii a co ja vieeem...=D chcem dake tradicie zachvoat a chcem biele korzetove saty=D=D (snivalo sa mi ze som mala svadbu a mala som ZLTE!) =D=D=D=D
Len ak by som tým vydajom získala nejaké to imanie, normálne priezvisko, príp. občianstvo.
Civilný obrad, skorá jeseň, minimum hostí, žiadna rodina z mojej strany, antracitovošedé šaty, baroková muzika, žiadne patetické sľuby.Nejaký park, námestie, prístav alebo čo v malom meste medzi historickými budovami.
A žiadne dvanásťhodinové prežieranie, "rejdoví", únos nevesty a chujoviny.
-praktizovať žiadne trápne dedinské zvyky (pýtanie nevesty, zametanie črepín, pizúkanie a trúbenie po ulici,...)
-žiadne trápne dojímavo sentimentálne min. trojhodinové video natáčané jednou kamerou v štýle 90-tych rokov, ako sme mohli vidieť svojho času v Smiechotách a pod.
-fotku, kde ja (teda ako nevesta) sedím v koči
-účes typu "torta"
-aby to celé pôsobilo príliš "rozprávkovo a čarovne". Radšej pohodovo a uvoľnene (ale zároveň romanticky)...
CHCEM:
-biele šaty
-rozlúčku so slobodou (musí byť!)
-profesionálne (ale nie falošne strojené!!!) fotografie (už vyššie spomínaný koč a pod.)
-živú hudbu (žiadne ľudovky, ale takú ozaj dobrú kapelu s dobrým spevákom a/alebo speváčkou)
-zdrhnúť zo svadby so svojím manželom niekedy po polnoci...
-nie veľmi malý počet ľudí (aby sa dalo stratiť v dave)
...
Ejha! Tuším mám celkom podrobnú predstavu...
Nájdite mi ženícha, vysolte prachy a môžeme sa ísť "veseliť"!
No určite by som chcela biele šaty, pohodlné topánky, určite aby bola v kostole, aby tam boli ludia, ktorým zalezi na tom aby tam boli a aj mne na nich, chcela by som aj nejaku hostinu , oslavu , papanie, kolačky... a pravdepodobne by hral DJ (no keby napr babke velmi na tom zalezalo tak moze byt chvilu aj dychovka).
keby som si bol na 100% isti ze je to ta prava tak chcem co najdrachsiu svadbu a co najnapaditejsiu ved ked je to raz v zivote tak nech je naco spominat
aj kled som tiez toho nazoru ze zit sa da aj bez papierov...
ale nepovazujem za napaditost kostol....
a fotku ak by som si mal urobit svadobnu tak by to bolo s tigrami to by bolo premna najzaujmavejsie a najkrajsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a v zivote nie v kostole
kamaráti majú o týždeň svadbu.
mali presnú predstavu čo chcú.
teraz?
všetko sa zmenilo,každý povie,že do jeho svadby sa rodičia starať nebudú,ale verte mi,videla som,že to nie je také ľahké a každý to zistí až keď to zažije.
kamarátka už nemá ani svadobné šaty,ktoré si vybrala,ani hostí,ktorých chcela,nič...
jediné čo zostalo podľa ich plánov sú oni dvaja
takže plánovať sa neoplatí
teraz už viem, že chcem veľkú svadbu, doslova obrovskú, niečo na spôsob Carrie vo filme Sex v meste (ale môj Pán Božský z limuzíny vystúpi)....ale to je ešte ďaleká budúcnosť, najprv by som chcela vyštudovať
ale taka romantická predstava ťažko splnitelná, je svadba na pláži xDD alebo svadba v japonsku v japonskej záhrade rozkvitnuté sakury a tak.. no dobre
proste toto su len také pekné predstavy
Svadbu by som chcela len preto, že ak spolu dvaja dlhšie žijú, je lepšie, ak sú zosobášení, lebo inak nedostanú v banke hypotéku a podobne. Takže svadbu chcel len z praktického hľadiska, biele šaty určite nechcem a ani všetko okolo toho, ja nie som veľmi romantická
ja tiež ešte stále tvrdím,že si do svadby nenechám od nikoho kecať,ale ako to bude naozaj zistím až keď sa svadba bude naozaj chystať...
ja by som chcela veľké krásne šaty,malú svadbu,možno len obrad a potom obed s najbližšími.
viac mi netreba. a hlavne pekné fotky ako spomienka
ale keď tak, tak takú menšiu svadbu, len v kruhu najbližších (rodiny a priateľov), proste tých, ktorí pre mňa veľa znamenajú a prajem im, aby videli jeden z tých najšťastnejších dní v mojom živote... tak do 20 ľudí (z mojej strany)... nič zbytočne veľké, veď to stojí aj prachy a pozývať pratetu z 12-eho kolena, ktorú som nikdy nevidela mi príde aj blbé...
Civilný obrad, skorá jeseň, minimum hostí, žiadna rodina z mojej strany, antracitovošedé šaty, baroková muzika, žiadne patetické sľuby.Nejaký park, námestie, prístav alebo čo v malom meste medzi historickými budovami.
A žiadne dvanásťhodinové prežieranie, "rejdoví", únos nevesty a chujoviny.
-praktizovať žiadne trápne dedinské zvyky (pýtanie nevesty, zametanie črepín, pizúkanie a trúbenie po ulici,...)
-žiadne trápne dojímavo sentimentálne min. trojhodinové video natáčané jednou kamerou v štýle 90-tych rokov, ako sme mohli vidieť svojho času v Smiechotách a pod.
-fotku, kde ja (teda ako nevesta) sedím v koči
-účes typu "torta"
-aby to celé pôsobilo príliš "rozprávkovo a čarovne". Radšej pohodovo a uvoľnene (ale zároveň romanticky)...
CHCEM:
-biele šaty
-rozlúčku so slobodou (musí byť!)
-profesionálne (ale nie falošne strojené!!!) fotografie (už vyššie spomínaný koč a pod.)
-živú hudbu (žiadne ľudovky, ale takú ozaj dobrú kapelu s dobrým spevákom a/alebo speváčkou)
-zdrhnúť zo svadby so svojím manželom niekedy po polnoci...
-nie veľmi malý počet ľudí (aby sa dalo stratiť v dave)
...
Ejha! Tuším mám celkom podrobnú predstavu...
Nájdite mi ženícha, vysolte prachy a môžeme sa ísť "veseliť"!
Este na to zohnať eurače
aj kled som tiez toho nazoru ze zit sa da aj bez papierov...
ale nepovazujem za napaditost kostol....
a fotku ak by som si mal urobit svadobnu tak by to bolo s tigrami to by bolo premna najzaujmavejsie a najkrajsie
to sa nestane nikdy asi