Určite dlhšie písať, lebo veľa chalanov čo mi píše chce len to jedno, ale keď si píšeme dlhšie tak ich to buď prejde, alebo mi prestanú písať (keby videli moju fotku tak by ich to aj tak prešlo )
S niekym som sa stretla za 2 hodiny od naviazania online kontaktu, s inym za rok a viac. Davnejsie som bola zdzanlivejsia, ale casom mi uz dlhe pisanie prislo ako budovanie zbytocnych iluzii o danej osobe. Uprednostnila som osobny kontakt, aby som zistila, ci si budeme naozaj rozumiet a nebude to obojstranna strata casu.
Niečo medzi prvou a druhou odpoveďou. A poslednou. Väčšinou sa nechcem s nikým stretnúť, ale keď už, tak vo veľmi krátkom časovom úseku po „zoznámení“. Pretože dlhšie písanie (a celkovo písanie) je strata času.
Nezvyknem byť tá čo to navrhne prvá lebo mi písanie vyhovuje a viem aj podľa toho pomerne dobre ľudí odhadnúť si myslím ale nemám niekedy problém sa stretnúť aj veľmi rýchlo po zoznámení ak mi príde ten človek fajn a navrhne to..
A napríklad s niektorými birdzákmi som si dohodla prespávačky aj keď som nevedela nič viac ako nick a neľutujem
Stretla som sa v zivote z netu len s ludmi z birdzu (a z bazosu na osobne odbery ), a to vacsinou hromadne stretko alebo ze sme v rovnakom meste v rovnakom case.. asi som sa nikdy nezoznamovala za ucelom osobneho stretavania sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A napríklad s niektorými birdzákmi som si dohodla prespávačky aj keď som nevedela nič viac ako nick a neľutujem