mam pocit ze sa ti to len zda, tusim sa sniva totiz len v tzv. REM faze, kedy ti kmitaju oci atd, nastava to parkrat v priebehu spanku a trva to par minut
no ja sa stale zobudim ked sa mi sniva a potom si to pamatam. a stale lezim na chrbte. a pritom nezaspavam na chrbte,ale na bruchu ci na boku. ani ja nechapem,preco su moje sny zivsie,ked spim na chrbte..
@raelynn Nie hororové. Ono je na nich najhoršie, ako prudko realistický charakter majú - proste také veci, na ktoré si potom normálne dávam väčší pozor, proste.. akokeby som si podvedome uvedomovala svoje slabosti a takto sa varovala, že mám byť opatrná.
Ako napr. minule - sa mi snívalo, že som mala nehodu, že som sa aj s autom v ľavotočivej zákrute na moste prevalila cez strechu a spadla z toho mosta (akože pod tým bola ďalšia cesta, nie rieka) . Čudné bolo, že v tom sne to malo pomerne happyend (akože som sa otočila o 180° a v pohodičke pokračovala po tej ceste, kam som spadla, len ma sralo, že som musela zmeniť trasu . Ale aj tak mám proste od tej doby pred ľavotočivými väčší rešpekt, lebo si viac uvedomujem, že mi robia problém.
zaspávam na ľavom boku ,pravá ruka pred hlavou, ľavá ruka pri ľavej nohe, mám mierne skrčené kolená, nikdy nie na sebe a zobúdzam sa všade, dakedy aj na zemi a sníva sa mi každý druhý spánok ale keď zaspím cez deň, vtedy sa mi nikdy nesníva, iba v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ako napr. minule - sa mi snívalo, že som mala nehodu, že som sa aj s autom v ľavotočivej zákrute na moste prevalila cez strechu a spadla z toho mosta (akože pod tým bola ďalšia cesta, nie rieka) . Čudné bolo, že v tom sne to malo pomerne happyend (akože som sa otočila o 180° a v pohodičke pokračovala po tej ceste, kam som spadla, len ma sralo, že som musela zmeniť trasu . Ale aj tak mám proste od tej doby pred ľavotočivými väčší rešpekt, lebo si viac uvedomujem, že mi robia problém.
A neviem, čo som v ten predvečer zjedla .