zásadne sa zobudím zaslintaná, so zlepenými očami, otlačeným nosom na skle a nechápavým pohľadom na okolie /nejde o to, že neviem, kde som, ale ja väčšinou ani neviem, prečo som v autobuse/
@4 to som tam chcela este dat! "je mi to jedno, poutieram sa, manualne rozlepim oci a tesim sa, ze sa veziem"... ale ked ja mam take sproste enterove prsty!
Neni tu moznost, ze vystupim, lebo vzdy sa zobudim ked su otvorene dvere pri mojej zastavke. Sice sa mi raz stalo ze som sa dokola vozil v tom istom autobuse a konecna bola uz asi 10-krat. Zobudil som sa az ked pan Autobusar isiel odlozit autobus na parkovisko, kde autobusy odpocivaju az do rana.
ale vo všeobecnosti, keď zaspím a nie je práve spacia doba (11pm-6am) dosť dlho po prebudení nechápem kde som a vlastne ani kto som a prvých 5min robím veci bez toho, že by som ich chcela robiť
no vacsinou nic z uvedeneho lebo sa len zobudim mechanicky vezmem vsetky veci a vytrepem sa z autobusu idem rovno na MHD a potom rovno do skoly. potom to aj tak vyzera,ze tam bojujem s vieckami aby ostali otvorene
ksichty na sklo zrejme nerobim,ale nemam rada ked mam nadchu a spim a to sa neda bez otvorenych ust...tak to neni nic moc no
Ja som v buse spala maximalne po ceste do chorvatska a do Oswiencimu ale mojmu ujkovi sa stalo ze isiel vlakom z viedne a zaspal a nevystupil v poprade ale viezol sa az na konecnu do kosic a potom musel cakat 5 hodin na dalsi vlak takze sikovny to clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
lebo už som párkrat prespal zastávku(aj o 50km),videl som o sebe nepekné fotky,a ked som sa zobudil tak tie oči akymi na mna pozerali stali za to
a ja keď sa zobudím, potrebujem sa rozkukať a ponaťahovať a niektorí ľudia to nechápu a divno namňa pozerajú.
a niekedy sa mi spí zle, lebo cítim, ako sa mi furt otvára huba
ale vo všeobecnosti, keď zaspím a nie je práve spacia doba (11pm-6am) dosť dlho po prebudení nechápem kde som a vlastne ani kto som a prvých 5min robím veci bez toho, že by som ich chcela robiť
ale väčšinou preťukávam prehrávač dozadu, aby som vedela, koľko pesničiek som prespala
ksichty na sklo zrejme nerobim,ale nemam rada ked mam nadchu a spim a to sa neda bez otvorenych ust...tak to neni nic moc no