nemyslím si automaticky niečo konkrétne, takže neviem označiť. väčšinou to považujem za spôsob, ako zaujať, za prejav pocitu vlastnej spokojnosti alebo proste za bližšie neuvažovanie nad tým - proste preto, lebo to vyzerá lepšie.
ono osobne to má svoj význam pretože veľa rázy sa ludia chytia hviezdičkovať až vtedy, ked niekto pred ním už ohviezdičkoval takže preto to je vhodné si sám sebe ..
neviem, príde mi to blbé, keď píšem blogy, tak píšem preto, že čosi musím napísať, aby to šlo von...a nie preto, že mi tam ľudia nahádžu hviezdičky, aby som si tu nad tým honila ego alebo čo jediné chvíle, keď ma zaujímajú hviezdičky sú, keď náhodou napíšem blog (taký trápny a vulgárny) a zrazu mi ho ohodnotí polka sveta
Hviezdičkujem si aj ja. Aby to bolo medzi ohviezdičkovanými. Ale aj preto lebo sa mi to poväčšine páči. A áno, keď napíšem nejaký blog, čítam ho furt dookola a zdá sa mi furt lepší. Ale inak vôbec nie som namyslená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale aj tak sa mi to nepáči, hodnotiť svoje vlastné dielo