lebo vacsinou soferuje oco a on kedze ma dlhe nohy tak ma sedadlo najdalej jak sa da .. a potom sa tam nezmestia moje dlhe nohy .. ale aj tak vacsinou sedavam vpredu
@3@flascha Prečo? Pretože včera som sa pred nasadnutím do auta normálne vážne zamyslela, kam si mám sadnúť, pretože zväčša sedím vpredu a teraz som bola takto odstrčená.
na 99% sedím vždy vpredu, ale zväčša ten spolujazdec ktorý sedí vpredu a ja vzadu má sedadlo posunuté viac dopredu v aute čiže mám pred sebou potom viac miesta keď sedím...a to potrebujem lebo mám dlhé nohy
@Lvanka U teba je spolujazdec vpredu, pretože máš dlhé nohy a meriaš 173 cm. Vieš si predstaviť, ako oblizuje spolujazdec predné sklo v mojom prípade pri výške 180 cm?
za spolujazdca aby som sa mohol pozerat ako stupa rucicka na pristrojovke . pri 220 km/h viac nejde a preto sa presuvam do stredu a sledujem cestu a ako rychlo sa hybu te ciary v tej rychlosti.
ale inak sedavam vpredu. a vlastne autom moc nechodim.
lebo vzadu vpravo (za spolujazdcom) sedí najdôležitejšia osoba v aute. A ešte aj preto, že spolujazdec nemá pri nohách pedále a tak ho môžem donútiť o ten kúsok si posunúť sedačku dopredu.
nečítal som predošlé komenty, ale v strede určite neseďte, pri nehode autohavárií, máte jasné že hlavou prerazíte predné sklo auta,správne by sa mali pásy používať aj na zadných sedadlách ale tak tomu nie je, aspoň mne sa nechce,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@5 @mcmatej Nepýtala som sa na sedenie vpredu!
ale inak sedavam vpredu. a vlastne autom moc nechodim.
Ale inak moja odpoved znie za soferom.
ale keď UŽ to musí byť (som ožratý) tak ako správny papaláš a generálny riaditeľ vzadu vpravo