jeden dokonalý prak som kedysi našla v kríku pred našou bytovkou (predpokladám, že si ho tam niekto schoval , to bol vtedy môj najšťastnejší deň potom padlo za obeť pár okien (ups)... a doma mi ho zobrali ale myslím, že sa dá dodnes nájsť niekde v garáži
gumipuškou som skolil zopár všivavých holubov, mal som ocelové háčky, no krása, raz som jednému korhelovi spoza stromu jebol do riti a ten až podskočil od bolesti a ja som bol v kolenách od smiechu.....no puberťák!....filip
Hej gumapušku z leteckej gumy kks sme s chalanmi hrali riadnu obstrelku a raz som rozbila na prizemi okno a vyšla taka stara tetka že to kto a my sme s aim schovali do takej budky a stara volala floydov a my sme si praky schlvai za gate a sme sa robili že nič a hrali nahánku alebo sme lozili po boroviciach a ruky od živice sme hladlai veverky
my sme si akurát tak robili bunkre, povláčili sme všetky plachty, paplóny matrace, stoličky a postavili sme si bunker do ktorého sme navláčili všetko čo sa zmestilo
tiež som si stavala bunkre .. ja som bola skôr decko čo bolo vkuse v blate a so psami .. na hračky nebol čas stačil mi malý detský fúrik a bola som šťastná jak blcha. Ja som skôr vyrábala korytnačky z cementu až kým ma jeden robotník nevystrašil,že mi tie ruky ztvrdnú navždy, tak som s umením sekla ..
bomby z kindervajíčok sme po sebe hádzali alebo z babkineho balkóna sáčky naplnené vodou.. do teraz si pamätám, ako to spadlo pred jednu mamičku s dieťaťom, ktorá až odskočila no a potom také, že sme si mysleli, že chatársky susedia ničia prírodu a týrajú zvieratá, tak sme im do okien hádzali kamene, fľašky s výhražnými listami a tak a ešte sme sa s orechami hrali, že sú to rodinky a otcovia sú vojaci a spúšťali sme ich na nitke dole z balkóna a potom nám to susedka zo spodu začala odstrihávať :´( a vyrábali sme si napr. luky, vlakové stanice (pozliepali sme drevo , domčeky pre škrečkov, vlajky... a v izbe sme si so sestrou robili bunkre z diek a plácht podopreli sme to stoličkami a bolo a hej, ešte nesiem zabudnúť na robenie pavučiny v babkinom byte má tam takú predsieň kde sú aj vchodové dvere a keďže je to miestnosť, kde je najviac kľučiek, vešiakov a rohov, tak sme si tam pobrali klbká nitiek a celé sme to tam obmotali nedalo sa vôbec prejsť ... a keď prišla návšteva..to bolo niečo vyberali sme vstupné a ja som ešte varila polievku.. zobrala som si hrniec a sipala a liala doňho čo sa len dalo a tak no.. aj viac by sa toho našlo, ale nechcem toho jedného človeka čo toto čítal, unudiť ešte viac
jj jasné , som sa vždy vkradol do otcovej garáže a tam vždy niečo vystrúhaval z dreva alebo dokonca z kúskov plastu som si robil zbrane pre vojačikov, alebo z novinového papiera a drátenej konštrukcie som robil takých veľkých vojakov a potom som usporadúval zápasy a strielal som po nich rímskymi sviecami a ešte som mal rád ... páliť mravce zápalkami som bol poriadne zlé decko
raz sme si bratrancom chceli vyrobiť činky, tak sme brúsnym papierom brúsili železné kolesá ..no potom sme ich nechali vonku a na druhý deň nás zaplavilo, takže možno ich odnieslo niekde do Hrona
@0omega1 takú palicu (vysokú zhruba 1,8 m), na ktorú sme napratali snáď všetko, čo sme našli A trepali sme to tam mesiac, za ktorý sme toho dosť našli Vydávalo to zvuk ako Nórska blackmetalová kapela a vyzeralo to ako nórsky blackmetalista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo domčeky na strome alebo bunkre sme robili
šli sme do lesa, strieľali po sebe, hádzali vajcia aj kamene ... a to bol sakra adrenalín vtedy
jeeeeej, to bola zábavka u starkej... býva na 5. poschodí, stade z balkóna hádzať po ľuďoch, to bola najväčšia radosť
nuda a stereotyp u mňa to bolo vždy zaujímavé, vždy to schytal niekto iný
..kvak..
a hrávali sme sa buď na Xeny, alebo na detektívov.. neustále na imaginárnej tajnej misii, bojujúc na strane dobra
Gumipušky, luky, praky, papierové pištole, kamenné nože z pazúrika (! like a neandertal), ......a kopu dalších
(vtedy som mala asi 6 a on 10)