akoze moc nie, ale napr. hodim pouzite uteraky do vane alebo podobne veci, podla toho, co sa ziada (vyzleciem obliecky, aj ked to som asi na Air BnB este nezazil (alebo mozno hej, nvm uz kks a na hoteli uz vobec).
ale kuchynu napr nechavam v cca takom stave, v akom bola, ked sme prisli
Tak odpadky nejaké vyhodím do koša, svoje veci si zoberiem so sebou a predpokladám, že uteráky a obliečky na periny dajú prať, tak ich neustielam, tak neviem, čo iné by som mala upratovať, taky neporiadok nerobím
keď je airbnb bez automatického poplatku za upratovanie a je dohoda že si má človek po sebe upratať (v takých som tiež bola) tak samozrejmeže si upracem.
ale keď je tam poplatok za upratovanie tak samozrejme nevysávam a neumývam podlahu a nečstím kúpeľňu a podobné... proste len dám veci ktoré som použila na poriadok aby bolo všetko tak ako som našla a ak s niečím bol extra svinčík tak si to po sebe samozrejme upracem a napr dám uteráky na jednu kopu... alebo keď je to len maličkosť že si po sebe natrasiem po sebe okrasné vankúše keď som skončila s pobytom na gauči
Vždy upracem aby to vyzeralo akoby som tam ani nebol,akurát raz sa mi stalo,že ráno po zobudení boli všetky steny od kečupu,neviem dodnes ako sa to stalo
Postel, riady.. take veci co sa pouzivali aspon upratat. Max co boli nejake rules v airbnb ze vyniest smeti tak to som neriesil myslim, som rad, ze odchadzam na cas.. je tam cleaning fee, do vreca..do kosa, hotovo. Casto skor nefunguju nejake veci na byte...
A v hotely sa mi raz stalo, ze sme isli na ranajky a rano som narychlo vytrepal nosene veci na pristelku z tasky co som doloval nieco .. a ked som sa vratil tak som mal vsetko pradlo pekne poskladane
Sme išli so sesternocou na dovolenku na Oravu.. A keď sme odchádzali z tej prenajatej o jej mama chcela ešte vysavat aj keď po nás mali prísť pripraviť chatku pre nových hostí
Keďže sa na izbe väčšinou ani nezdržiavam, nie je čo pratať. Väčšinou tam mám poriadok aj počas pobytu, takže maximálne vyzlečiem obliečky a idem preč Nevraviac o tom, že väčšinou niekde prespávam kvôli turistike a odchádzame odtiaľ o 6-7 ráno, takže to sa mi už vonkoncom nechce pratať, keďže to je v cene
Zvlast neporiadok nerobim. Ale tak uteráky hodím na zem v hotely, tak ako sa ma, odpadky vyhodim a pripadne riad umyjem. No to nepovažujem za upratovanie ale za udržovanie základného poriadku
tak zbežne, nič brutálne. Hodím paplón na postel, ak spadol na zem odpadky dám do koša. Ale žiadne umývanie, utieranie alebo čo. Len si pozbieram saky paky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale kuchynu napr nechavam v cca takom stave, v akom bola, ked sme prisli
ale vzdy sa snazim opustit priestory tak,aby to vyzeralo v poriadku
ale keď je tam poplatok za upratovanie tak samozrejme nevysávam a neumývam podlahu a nečstím kúpeľňu a podobné... proste len dám veci ktoré som použila na poriadok aby bolo všetko tak ako som našla a ak s niečím bol extra svinčík tak si to po sebe samozrejme upracem a napr dám uteráky na jednu kopu... alebo keď je to len maličkosť že si po sebe natrasiem po sebe okrasné vankúše keď som skončila s pobytom na gauči
A v hotely sa mi raz stalo, ze sme isli na ranajky a rano som narychlo vytrepal nosene veci na pristelku z tasky co som doloval nieco .. a ked som sa vratil tak som mal vsetko pradlo pekne poskladane