@trdelniiiq no niekomu by sa možno tak hnusilo pchať ruku do koša, že by tú lyžičku nechal tak už som sa stretla aj s tým, že napr. spolužiačka si doniesla na desiatu jogurt, ale nemala naň chuť, tak hodila do koša celý sáčok s jogurtom, rožkom aj lyžičkou a očividne ju to vôbec netrápilo... preto sa pýtam, ľudia sú všelijakí
@lenkaska1 tiež som si to hovorila, keď som ju videla ako to vyhadzovala... ale za tie blbosti čo robí je dostatočný trest už to, ako sa k nej všetci v triede správajú
Aj keby o bola najdrahšia delikatesa tohto sveta, nezjedla by som to...lebo potom by som možno mohla čakať drahé liečenie infekcie alebo čoho u lekára, takže by mi to nielenže prinieslo zhnusenie zp samej seba+zo smradu koša ale ešte aj pocit neistoty+možno nechutné choroby+platenie lekárovi+hanbu pri vysvetľovaní, čo to mohlo byť...to je privysoká cena za akékoľvek jedlo...
Ja som prečo prečítala jedlo? No jedlo nevytiahnem, ale niečo iné, čo má vysokú hodnotu alebo nie je moje a potrebujem vrátiť to áno, pokiaľ sa to nevytiahne nenávratne pokazené...
do cestnej spúšte mi spadli kľúče od auta domu a neviem od čoho, no prúser ako hrom, ani krompáča, ani človiečika nikde, ani autom pohnuť a mobil v zamknutom aute ...
nakoniec som vyplietol drôt z plota a nejak som v tej smradľavej bačorine v kanáli kľúče vylovil.....
dnes som vyťahovala predpis na lieky ale tak bolo to navrchu.. a závisí od koša taký náš domáci v pohode ale nejaký kontajner no neviem neviem kebyže tú vec veľmi veľmi potrebujem tak možno by som aj tam "vliezla"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dojete jogurt, kelímok idete hodiť do koša, ale omylom hodíte do koša aj lyžičku - vytiahnete ju?
alebo nechtiac hodíte do komunálneho odpadu to, čo malo ísť napr. do papiera/plastov - vytiahnete to a dáte do správneho odpadu, alebo necháte tak?
mne sa furt stava, ze lyzicku hodim do kosa a kelinok do umyvadla ..
Vytiahla som mu ho ...nuž, ale zaobalila som si ruku do sáčku
nakoniec som vyplietol drôt z plota a nejak som v tej smradľavej bačorine v kanáli kľúče vylovil.....
filip
teda, iba ak by tam plával žralok...
áno, nemám s tým problém a je mi to jedno je vlastne tá istá odpoveď či?
doma v smetnom koši nemám vretenice, škorpióny a šváby, aby som sa tam bála pchať ruky
ak mi do koša spadne zatvorený jogurt či mobil, vytiahnem, ak chlieb s maslom tak už asi nie,lebo už nie je veľmi použiteľný
Ale vo väčšine prípadov áno.