@mcvpn nie nie, my sme si ich striedali, resp. pupu bol moj fake, hnisavica hajzelbabin a potom zase naopak. teraz neviem ako na tom sme vlastne, sa prihlasim asi na hnisavicu to pozriet, ale je to tu smutne uz
Prečo ho nenecháte napokoj? Nehovorím, že mám zajkauska rada, ale to je úplne jedno. Ani ja ho nemám potrebu proste takto riešiť, každý je nejaký.
Aj keby mal byť fake a neviem čo, podľa mňa nikomu nič nespravil. Možno ho len trošku otravuje s tým Božím milosrdenstvom a tak, ale bože.. Kde to žijem, toto nestojí za reč..
@zajkousko ja si pamatam, ako si pred 2 rokmi sluboval, ze uz coskoro odhalis svoju pravu identitu a vela ludi tu bude sokovanych... ale to je asi take "coskoro" ako "coskoro" bude 2. prichod krista
Zajko uško je boží bojovník, svojim plamenným mečom roztína hriešnikov napoly a na tri štvrtejakeby bol hodinky. Zajkouško je prorok, mesiáš a ochranca chudobných a nevládnych. Ale občianskym menom je stále....ako sa to len volal.......ako to len bolo..................filip
však keĎ si s ním píšem, alebo dačo, stačí mi raz napísať že .....filip a nie po každom komente....to jak keby si potreboval meno pripomínať, že má sklerózu....alebo že si nie je istý ako sa chce volať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
by som chcel vidieť do tvojej hlavy ako si musel myslieť aké toto bude vtipné a fail.. chod na pivo
tak.
odpúšťam všetkých, ktorí sa voči mne zhrešili ........filip
a na tých čo stoja za mňou budem pamätať-)
heh, díky hafiky haf......filip
heh, pamätam, veľmi ti chutil ......filip
ale imho obaja zajkovia su fejky tak mozem osrat
Aj keby mal byť fake a neviem čo, podľa mňa nikomu nič nespravil. Možno ho len trošku otravuje s tým Božím milosrdenstvom a tak, ale bože.. Kde to žijem, toto nestojí za reč..
a jééééj, teraz by to nemal byť problém nájsť niečo chutné, v útulkoch je ich ako maku, ako maku .......filip
aké poetické, bývaš v trantárii, mate tam aj svojho kráľa ........
@devine
teraz som splnil patricinove želanie, že chcem byť stále v pozornosti ...
a je to presne ako píšeš, "Ži a nechaj žiť!".....filip
A nemam ho rad (samozrejme pokial neni prijebany, tak ani on mna) ... Jeden z mojich prvych statusov bol venovany prave jemu.
ty muj kvítku medový, to se nikdo nedoví
filip
tak dvaja z birdzu to vedia, to by som klamal
ty už radšej nefajči ......filip
presne tak, o to to bude vačší šok ....filip
ale čas tak uteká, že to nebude ani tak dlho trvať.
Nepoviem, že ho nemám rada.
Proste si ho všímam tak ako iných a neviem, čo to riešite.
však keĎ si s ním píšem, alebo dačo, stačí mi raz napísať že .....filip a nie po každom komente....to jak keby si potreboval meno pripomínať, že má sklerózu....alebo že si nie je istý ako sa chce volať....
slova z Písma svätého.......
som ten .........filip
ano a admin to zrejme asi nechá tak