urcite bude. vzdy po vojne sa az vyriesia vsetky spory a zacne mier ale u ôudi to nikdy nevydrzi vecne... koli financnej krize, kuba a korea vyhlasili vojnu USA a testuju jadrove zbrane, teroristi - sice o nich uz neni v telke ale kazdy den su utoky a vrazdy... treba to tu trocha preriedit...
nebude, pretoze kazdy vie, ze nikto nema sancu vyhrat vojnu... neda sa to.. ludskych zdrojov by bolo dost.. ale zbrane su tak nicive, ze by sa vsetci navzajom ponicili a vitaz by nebol..
november 2010 - 3. svetová - európania takmer vyhinú
čas po vojne - vypukne pandémia kožných ochorení a hlavne rakoviny kože
rok plus mínus 3000 človek bude svoj mozog využívať na 43%
rok plus mínus 4000 - objavíme hranice vesmíru, na zemi bude bývať už iba 20% ľudstva
rok 5000 - ľudia nebudú poznať nenávisť a zlo
rok 5076 - zánik sveta
Rajom sa to začalo - rajom to aj skončí.
- toto som len čítal niekde že to nejaká bulharská veštica predpovedala , vraj predpovedala aj smrť diany, útok na dvojičky a tak ... jej veštby sa priemerne vraj plnili na 80% , ak sa mám priznať verím tomu asi tak z piatich percent
Kedy bude 3. svetová vojna??? Som pacifistka, mierumilovná osoba...ale ako sa môže niekto tak sprosto pýtať? To vám ta 3. svetová vojna tak chýba? Namiesto toho aby sme sa poučili z 1.sv. vojny, tak nasledne z druhej, ktorá bola najkrvavejšia najstrašnejšia a pod. čakáte na ďalšiu? Beriem túto otázku ako recesiu, lebo inak... ostanem v skutku veľmi znechutená.
Omg. Ľudstvo je naozaj neskutočne blbé. Zo starých chýb sa nepoučí a nepoučí.
@8 ja som tiež mierumilovná osoba ale tá vojna raz podľa mňa bude, bohužial svet tak funguje a vojny si doslova pýta..tak radšej sa pripravme ako pred tou myšlienkou len utekať...
@mayo - možno som to prehnal ale moja babka raz bola u veštice, neviem kolko tam bola ale menej ako 2 tisíc korún neplatila to viem, a tá veštica jej hovorila iby niečo v takom zmysle že stane sa vam možno tamto a možno hento, je to neisté, vidím to rozmazane ... a bla bla bla a potom jej hovorila veci z minulosti ktoré jej moja sama babka povedala tej veštici, takže sú to všetko felčiarky a klamárske kurvy
Podla mna nebude... 2010 moc skoro, je kriza, nikto na to nema prachy, vsak taka vojna to stoji volaco a 2012 bude predsa koniec sveta a dovtedy sa tak tak dostaneme z tych kriz... a podla mna 2012 nezanikne svet vo vojne
coskoro to zacne 3 svetova rozureni pokemoni vtrhnu do nasich pribitkou a vsetkich nas umlatia svojimi pokemonskimi paprcamy to bude masaker : d pokemoni na dlhu dobu ovladnu svet : d a potom....potom zavladne na svete mier a pokoj : D lebo vsade budu len pokemoni : nech zije pikachu PIKACHU ALEBO TOTALNA DESTRUKCIA
@milkoo ma pravdu vojny boli su a budu bez vojen by nebol predsa mier a okrem toho berte to z tej lepsej stranky cez vojnu je najryclejsi tecnologicky pokrok
dobre, na vestice ani nic podobne neverim, lebo aj koniec sveta bol predpovedany niekolko krat (a nie za 100 eur na hodinu) a nic z toho nebolo.. 3.svetova bude ale boh vie kedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čas po vojne - vypukne pandémia kožných ochorení a hlavne rakoviny kože
rok plus mínus 3000 človek bude svoj mozog využívať na 43%
rok plus mínus 4000 - objavíme hranice vesmíru, na zemi bude bývať už iba 20% ľudstva
rok 5000 - ľudia nebudú poznať nenávisť a zlo
rok 5076 - zánik sveta
Rajom sa to začalo - rajom to aj skončí.
- toto som len čítal niekde že to nejaká bulharská veštica predpovedala , vraj predpovedala aj smrť diany, útok na dvojičky a tak ... jej veštby sa priemerne vraj plnili na 80% , ak sa mám priznať verím tomu asi tak z piatich percent
Omg. Ľudstvo je naozaj neskutočne blbé. Zo starých chýb sa nepoučí a nepoučí.
už asi viem aký biznis si poriešim
hlavne, že sa venuju umeniu = divadlo
a ešte dobré keše berú za to