vacsinou okolo tej jedenastej pokial mam dalsi den pisomku alebo si myslim ze budem odpovedat alebo ked sa chcem prihlasit... pokial sa na zajtra nemam co ucit tak v pohode o druhej rano pripadne vobec
Medzi 22:30 a 23:00 vstavam 6:00 nie je to bohvieoco lebo som nevispta, dospavam v skole Raz som zaspala na lavici a zobudil ma spoluziak, co vtrhol do triedy.
pred polnocou sa mi to podari, len ked som fakt unaveny a zniceny, ale rano o 5:30 sa zobudim este znicnejsi... esteze je tu moj zachranca automat na kavu
vcera som sla nieco po jednej a dnes neviem no... podla toho, ci je na nete niekto s kym sa dovtedy bavim alebo nie inak okolo polnoci. cez vikend sa podari aj o jedenastej, ale inac tak 0:00-1:00-2:00 az 3:00 ale to su uz extremy, potom rano vstavat o 6:00 alebo 6:30 neni nic prijemne
aka sladká tema, mnam, zboznujem spanok, ktovie repco vselijako, ale nerada spim cez den a casto sa mi stava, ze poobede sa mi viecka zavieraju, bojujem s tym, ako sa len da, no a kedy, to je vselijakeee, nie som ale zrovna nocny clovek, skor ranne vtaca
ja skor ako o 11pm v posteli nie som...jednoducho je este vzdy co robit, ked koncite v praci tak neskoro ako ja...ked clovek pride domov o 6tej tak naozaj nemoze ist spat o 10tej...na druhej strane, je skvele, ze uz niekolko tyzdnov po sebe zacinam o 9:15...len keby ta cesta netrvala 20 minut ze
myslim ze o chvilu pojdem spat! ale este mam mokre vlasy...tak si pockam ale je este len 23:22 cize o 0:00 by som uz mohla ist spat... ako som pisala, ale to je este dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
No a spat chodim okolo 2-4 a vcera som to prehnala trosku do pol5....nooo ked sa neda tak sa neda....
Tommyhot sem hodil pomaly o štvrť na jednu príspevok s tým, že chodí spať okolo jedenástej
Zabeus: Aj my sme mali na gympli nultú telesnú
Inak chodievam spavat tak vacsinou medzi 00:00 a 00:30