Ahojte chcem si dať tetovanie na stehno no neviem kedy je na to najvhodnejsie ročne obdobie . Niekto mi vravel že cez leto nie . Tak sa chcem spýtať kedy aby sa mi to nezapalilo alebo čo
mnoho ludí by si do svôjho min. 25 roku života tetúvačku dávať nemala... potom to končí ako labky na prsiach alebo nadritné parohy a činske polievky na krku...
clovek sa normalne spyta a tu je 90% kokotskych odpovedi
najlepsie je to na jar alebo na jesen ked to nemas na priamom slnku vystavene potom a este ako povedala @narazuvzdonraa tak zima asi tiez nebude najlepsia na to
jar / jesen... tetovane miesto by sa "nemalo potit" a tak isto by ho nemali drazdit zbytocne vrstvy oblecenia,, leto nie kvoli tomu potu + slnko vytahuje farbu z tetovania ak ho spravne neochranis kremom/sprejom na opalovanie, predlzuje hojenie, vacsia sanca zapalu atd atd...
stehno mi robili vo februari, prve dni to aj mokva a proste smrdi z toho vsetko, vsetko, vsetko.
cize tak, ako pise n, proste vtedy, ked uz to nejako nechces vystavovat slnku. podla mna jesen je idealna, lebo po nej nasleduje zima, kedy s to krasne vyhoji. aj jar by sa teplotne dala, lenze po nej je leto a to ta kerka este nemusi zvladat moc dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A úplne v zime to tiež nie je myslím si najlepšie, ak sa ti o hojace sa tetovanie obtierajú štyri vrstvy oblečenia, lemy, gumy a zipsy.
najlepsie je to na jar alebo na jesen ked to nemas na priamom slnku vystavene potom a este ako povedala @narazuvzdonraa tak zima asi tiez nebude najlepsia na to
stehno mi robili vo februari, prve dni to aj mokva a proste smrdi z toho vsetko, vsetko, vsetko.
cize tak, ako pise n, proste vtedy, ked uz to nejako nechces vystavovat slnku. podla mna jesen je idealna, lebo po nej nasleduje zima, kedy s to krasne vyhoji. aj jar by sa teplotne dala, lenze po nej je leto a to ta kerka este nemusi zvladat moc dobre.