No riadne ožratý nikdy, iba tak že mi ten alkohol trochu udrel do hlavy a už som cítil, že mám dosť, ale nedošťal som sa, ani nezaspal za/pod stolom A prvýkrát som takto viacej vypil ked som mal asi 19.
Ja by som chcela pocut pribehy tych, co sa opili v 15 a nizsie. Kde to bolo a ako sa to stalo a pod. lebo ja som vtedy este ani von vecer nikam nechodievala. Zacala som az v 17 (aj to len na pizzu) a az v 18 som prvykrat ochutnala alkohol.
Nikdy, ale už minule som mal k tomu blízko, keď vyhralo Pikao nad Nutellou a teraz ma k tomu asi dotlačí víťazstvo Phila Collinsa nad Peterom Gabrielom. Niekde treba ten smútok utopiť.
Moje pitie alkoholu spociva v tom, ze odmietam vsetkych ktori mi ponukaju alkohol. A pijem iba pohar sampanskeho ci vina ci co to je na nejakej oslave aj to s tym mam problem. A okrem toho som raz vypil radlera flaskoveho, ktory ale nebol tak dobry ako ten plechovkovy z ktoreho som sa raz napil spolu so spoluziakmi. Potom este jeden štamprlik takej nejakej čokoladovej palenky rumu či čo to, ale aj to som zapil vodou. A posledne ked sme traja pili jednu flasu sampanskeho vonku raz ... ... nic vic.
Ochutnala som alkohol už ako malé dieťa (rodičia mi dali ochutnať aj pivo, aj normálne šampanské - detské som pila prvýkrát až v dospelosti ), ale prvýkrát som tak nejak viac vypila, že by sa to dalo nazvať "opitosťou", v deviatej triede, nejak polku fľaše hrušky vôbec ten alkohol "neudrel" a ani to nemalo nejaký extra efekt, ale bolo to väčšie množstvo alkoholu, ako som pila dovtedy. A prvá taká tá naozajstná opitosť, kedy príde "okno" a človek porobí kadejaké hlúposti, tak to až v dospelosti s mojim mužom
Cez letné prázdniny u babky na Orave som chodila po vonku s pochybnými partiami - 14 som mala, keď mi niekto dal do ruky poldeci vodky...
Ale asi v ôsmich rokoch som sa opila z rumového koláča, keď som zjedla asi polku plechu
na rodinnej dovolenke s nasimi... opli sme sa s voma bratrancami a sesternicou, ja som mal 12, ona 10, jeden bratranec 10 a druhy 9 kupili sme si 5 litrov domaceho vina od babiek, ktore chodili po campingu s karičkami a predavali, vecr sme si urobili pri vode ohen a pili to vino, ktore sme ale nechali v tom teple v bandaske asi tyzden, takze to bol taka kombinacia opitosti a pokazeneho zaludka a ja som potom dostal aj par faciek od tatka, ze som bol medzi nimi najstarsi a mal som mat rozum
riadne na sračky asi v maturitnom ročníku trikrát. na stužkovej, na rozlúčke a na maturitnom obede. ale boli to nezabudnuteľné chvíle, ako mi z reštiky volali, že treba zaplatiť 20 eur pokutu. (roku 2011 po piatich rokoch od maturity)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vtedy som aj grckala
Odvtedy vždy len s mierou
Ale asi v ôsmich rokoch som sa opila z rumového koláča, keď som zjedla asi polku plechu