Podla vás keby si dám vytetovať na ruku malý diamant (presnejšie k palcu a ukazováku, ciže by ho bolo nonstop vidno) mal by som veľké problémy pri prípadnom zmene zamestnania?
maj rozum preboha pokiaľ nebudeš rocková hviezda tak si to nedávaj . a je veľa povolaní ,ktoré majú jasne stanovené , že nesmie byť tetovanie na viditeľnom mieste ..
Dosť nasere, že keby si mal tetovanie na viditeľnom mieste alebo pierc, máš menšiu šancu udržať/nájsť si prácu.
Myslím že to bude problém, poprípade si požičaj od priateľky/sestry/mamy make-up na prekrytie.
Mas mensiu sancu najst si zamestnanie u idiotov akurat tak Vo velkej firme to nikto neriesi (a v nejakej normalnej malej tiez nie). Moja team leaderka mala na tvari pierce a asi 5 tetovani vsade xD
Na druhej strane dat si diamant je imho tiez dobra blbost Ale ked sa ti to paci, kludne
@bades môj kamarát to má (alebo niečo podobné teda), zatiaľ je na strednej, ale nevyzerá že by mu to malo niekde robiť problémy. upozorňujem že je to 100% gay, ja len informatívne že to má aj jeho frajer
podla toho ake zamestnanie... na nizsich poziciach urcite nie, ale ked budes pracovat v nejakej firme kde sa budes neustale pohybovat medzi klientelou tak to moze zamestnavatelovi vadit... samozrejme je to vec nazoru a postoja k tomu tvojho zamestnavatela, niekomu to vadi niekomu nie od nas sa to nedozvies to je individualne
na jednej strane je diamant symbolom dlhotrvácnosti, odhodlania, odvahy, atď, ale na strane druhej väčšina ľudí vidí diamanty ako 'tie, čo sa dávajú ženám', viď komenty hore podľa mňa je skôr problémom to, čo tam máš, než to že to vôbec máš
neviem, kedy si budeš hladať prácu, ale je to veľmi mäkké pohybovo využívané miesto, je veľká pravdepodobnosť, že ti pigmenty tam začnú vypadávať... záleží na tom, akú robotu by si chcel robiť, ale tak, v banke ťa asi nezamestnajú
ja by som si nikdy nedala potetovať ruku/ dlaň alebo hocičo tak veľmi viditelné. a diamant ani na neviditelné miesto.. také rytmusovské mi to celé príde
Raz na MTV bolo jak na nejakej škole robili besedu (v amerike) a tam prišiel nejaky muž kecal tam niečo (nepamätám presne) a všetci si mysleli že aký milý inteligentný muž a on potom si vyhrnul rukávy a uplne potetovane ruky cele a on že čo si o ňom myslia teraz keď vidia že má takto potetované ruky ta všetci hovorili nakoniec že je super bla bla bla ale keď vyhrnul tie rukavy ta všetkým sanka padla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
taketo nieco som myslel
Jak tak kukam na teba ty vela veci v zivote nepochopis
peace
jj uz aj nadtym som premyslal
Myslím že to bude problém, poprípade si požičaj od priateľky/sestry/mamy make-up na prekrytie.
Na druhej strane dat si diamant je imho tiez dobra blbost Ale ked sa ti to paci, kludne
To budes tazko ludi presviedcat o tom, ze si "iba" "metrosexual"