cy3aha hmm čiže sa k tomuto činu priznavaš hm no nevadí no ja som nikdy nemal chute niekde kde je aspon miliarda bakterii honit si ale dievčata mate asi ine chutky
@pawlo potom co som videl video kde holka na hodine honila spolusediacemu a ucitelka normalne vysvetlovala, sa ani necudujem ze sa to da. Ved ked sedis kdesi vzadu tak by to slo.. otazne su reakcie spoluziakov, ked to budu ignorovat tak si za vodou inak ani ne
bohuzial link uz nemam ale to bolo take kratke video z mobilu - najskor zaber na ucitelku potom sa "kameraman" otocil o 90° a tam sedel chalan a vedla neho holka ktora mu honila vtaka a tam to skoncilo
@13 suhlasim.v skole sme mali tak hnusne hajzle ze nehroziii. a v triede?aspon v nasej to bolo tak,ze stacilo nejake tuknutie a setky ksichty na teba a tym padom aj profak
u nas na skole bola afera, kde si dvaja CHALANI na wc navzojom honili a navhytal ich zastupca mali 2 z chovania + vcestci ich volame "onanisti" a to boli len hm siedmaci vtedy teraz su starsi ale prezyvky zostali
par krat prisla aj ma nma chut v skole .. ale to boli asi len 2-krat... ale na hodine.. pfuu tak to nvm co by mi povedala na to spolusediaca .. ... ale urcite by si to vsetci vsimli a hned by vsetci cumeli ako prijebany a urcite by si to vsimla aj ucitelka... cize to by ma zaujimalo ako sa to da na hodine... ale urcite by som to chcel skusit.. jooj ... a ta baba co pri mne sedela na ZS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no a tie jej spoluziacky co ja viem.. teda.. ja to nerobim ani u nás na skole o tom neviem
@4 .. hh co ja vim.. ale zvyknu si cez hodinu ukazuvat a porovnavať
jaaj..stara dobra zakladka