Verím, známeho mám a knihy či filmy na túto tému ma nejako extra nezaujímajú, lebo knihám a filmom veľmi neverím. Ale každopádne sa to, čo sa v nich opisuje, nápadne podobá skutočnosti
hm, je to rozhodne zaujímavé a áno, poznáme viacerých ľudí. Vieš, je to rozhodne vec pohľadu, ale keďže som videla už "rôzne" veci a aj napriek tomu, že vyzerali maximálne neuveriteľne, uverila som. No vždy sú aj takí, ktorí si to všetko len vymyslia. Preto sa radšej touto sférou nezaoberám.
istú dobu sa robil pokus... a lekári mali zvrchu na čiapkach dosť výrazne pokreslené znaky...... každý kto tú klinickú smrť prežil a všetko detailne popísal ale toto vraj nevidel
Videla som raz jeden film a neviem ako sa presne volala. V skutočnosti to nebol ani tak film, skôr sfilmovaná výpoveď. Bolo to o mužovi, ktorý si extra nevážil nič čo mal a raz sa išiel potápať a zrazu bola naokolo medúza na medúze. Keď sa dostal z vody a išiel po ceste, tak mu nikto nechcel pomôcť a keď mu niekto zastavil, tak bol natoľko paralyzovaný, že nevedel hovoriť. Nakoniec to pochopili podľa zranení a nejaké omáčky okolo. Napuchol a zomrel, ale videl svetlo, Boha a tmu a vybral si Boha a zobudil sa. dí end
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dedo bol a len s tým machruje a je ešte väčší ancikrist jak býval
» www.vyber.sk/katalog/nevyrie...
a knihy Život po živote a Úvahy o živote po živote, obe od Moodyho..
Film Hereafter s Mattom Damonom, ale to je take trochu no..diskutabilne ten film