@pukynka_15 Všetky od Roalda Dahla, knihy Lemony Snicketa, veľa kníh s tématikou 2.sv. vojny (Sofiina voľba, Pianista, denník Anny Frankovej), samozrejme Potterovky, knihy od Hiraxa a Hvoreckého, Orwellovky, knihy ako Kto chytá v žite, Lolita...
Agónia a extáza (Irving Stone) lebo to je kniha, na ktorú som si najviac krát spomenula pri rôznych príležitostiach a je strašne strašne dobrá až geniálna.
Harry Potter, The Hunger Games trilógia (Hry o život), If I stay (Ak zostanem) - to bolo prekrásne, Jana Eyrová, niekoľkokrát...
A čo mi to dalo? Každá kniha niečo iné, prvá ma sprevádzala detstvom, druhá mi ukázala, čo je to bojovať za slobodu, tretia, že naše rozhodnutia dokážu ovplyvniť celý náš život a posledná, proste, to je Jana, to treba prečítať Tak poeticky napísané, ale fakt sú to nádherne knihy.
Pretože táto kniha mi neskutočne pomáha. Je o Bohu, o problémoch, o živote. Viem, že nie je náhoda, že som ju dostala. Pretože Boh mi prostredníctvom nej posiela odkazy. Učí ma čo mám robiť.
Soňa Rebrová-Ema. O dievčatku, čo malo rakovinu a na konci knihy zomrelo. Riadne smutné, plakala som pri tom strašne a odvtedy sa na všetko pozerám inak ...
každá kniha, teda skoro každá, ktorú som prečítala mi vždy dáva možnosť byť niekým iným a precvičiť si predstavivosť a fantáziu, avšak žiadna kniha mi nikdy nezmenila pohľad na svet alebo jeho vnímanie a podobne, len čisto odreagovanie sa od "bežného" života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Bolo toho fakt veľa.
Nie vždy to bol optimistický pohľad na svet
A ešte aj zopár zaujímavých myšlienok
A čo mi to dalo? Každá kniha niečo iné, prvá ma sprevádzala detstvom, druhá mi ukázala, čo je to bojovať za slobodu, tretia, že naše rozhodnutia dokážu ovplyvniť celý náš život a posledná, proste, to je Jana, to treba prečítať Tak poeticky napísané, ale fakt sú to nádherne knihy.
áno, niektoré postavy som si obľúbila
áno, nad niektorými vecami som trocha viac rozmýšľala
áno, achkala som nad úžasnosťou štýlu autora a občas som mala chuť ho napodobniť
ale niť ma výraznejšie neovplyvnilo, aspoň nemyslím
Pretože táto kniha mi neskutočne pomáha. Je o Bohu, o problémoch, o živote. Viem, že nie je náhoda, že som ju dostala. Pretože Boh mi prostredníctvom nej posiela odkazy. Učí ma čo mám robiť.
nemusím hádam bližšie osvetľovať, či?