Ja neviem prečo, ale vždy viem, čo chcem čítať. Ak by som nemala nejakú novšiu knihu, ktorej som sa ešte nechytila, máme ich množstvo z dávnych čias. Zlé určite nie sú. Podľa mňa je každá kniha dobrá. (Aj keď paradoxne, dve som chcela prečítať asi 20x a nikdy sa to nedalo. Hlavne že sú nejaké bestsellery (ach). Tak ale ostatným je možno dobrá)
mne sa z poslednych citanych pacila Nevinni zmatkari od Mareka Zakopcana..aa PS Miluju te od Cecilie Ahernovej.chcela som vediet,aka bola kniha,a kniha je stokrat lepsia ako film..inak mi nic ine nenapada,lebo som sa len zobudila
Bedári,klasika a ešte kniha o Amy Winehouse ktorú napísal jej otec,je to veľmi smutné,ale aspoň som sa dozvedela veci,ktoré som nevedela predtým a tá kniha bola aj veľmi dojemná.
a aky zaner rada citas? ak by ta zaujimalo nieco o "bojovych plemenach", vyskumoch na zvieratach a o priatelstve cloveka a psa tak potom mozem odporucit knihu Pes ktery hovoril s bohy. je krasne napisana a clovek ma o com premyslat
Fifty shades of Grey alebo Fifty shades of Darker budeš mať po nociach co čítať .... Ale mne osobne sa páči Alžbeta Hulova- Spoveď jedného dievčaťa alebo potom celá séria od Eden Magurei - Krásny a mŕtvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Niečo staršie alebo z nových....len v presladených románoch sa potom neorientujem.
Ja mám zoznam kníh, ktoré si musím zohnať
a tých kníh je tam čím ďalej, tým viac (momentálne asi 80)... A financií je čím ďalej, tým menej