Feťáka Dušana, Davida Zidana, Laca majstra slova, Foku Me-ho, rapera Čurinka, tetu Tukabel, Petra Meliška a ďalšie legendy s ktorými by sme odpálili tú najväčšiu párty hard v dejinách
Ani ja sám by som tam zrejme nešiel, lebo ja sa hanbím ísť pred kamery, ešte keď by to malo ísť do televízie nebodaj.. Ja radšej chcem zostať nemediálnou hviezdou, netúžim o pozornosť a radšej chcem zostať v utajení.
akože ja som bola strašne škaredá a zlá na kopu ľudí v mojom živote, ale neviem, či by som chcela s nimi ešte niečo riešiť a takto sa im ospravedlňovať
ale napadla mi kamarátka ešte zo základky, s ktorou som sa fakt škaredo rozhádala pre blbosť, ale proste, asi by som jej len povedala, že "sorry, fakt som to zbytočne zveličila", ale neodsúvala by som stenu, nemyslím, že by sme sa vedeli ešte kamarátiť, však každá už sme inde...no proste, neviem, nejako to pre mňa nemá zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale napadla mi kamarátka ešte zo základky, s ktorou som sa fakt škaredo rozhádala pre blbosť, ale proste, asi by som jej len povedala, že "sorry, fakt som to zbytočne zveličila", ale neodsúvala by som stenu, nemyslím, že by sme sa vedeli ešte kamarátiť, však každá už sme inde...no proste, neviem, nejako to pre mňa nemá zmysel