Práve som čítal diskusiu pod Vincent_vegovym blogom (o Mixelle), a v diskusií bol zaujímavý koment (že sa bavia o BIRDZ aj mimo BIRDZ, resp. naopak že sa nebavia moc veľmi s kamošmi) a tak ma napadla táto diskusia:
...korculku, ta doviedla maluLindus, mucochrumku...potom este lubadlo pod nickom alexia255...potom frankyho...lass myslim prisla na birdz sama...a uz asi nikoho...ja tu nie som nato aby som tu privadzal novych ludi, ktorych uz poznam, ale aby som z casu nacas spoznal nejakych zaujimavych prave tu...
Ale zase ja mam dobru vyhovorku-Anglicania by tu asi nicomu nerozumeli A kedze to su momentalne jedini ludia s ktorymi sa stykam,tak nemam koho privadzat...
No ja sa s cudzími ľuďmi o BIRDZ veľmi nerozprávam.Zavolal som sem len troch ľudí s ktorými som si chcel písať lebo som sa sem akosi nasťahoval a sú to Edlinka,Bobomir a Typprototyp.
Ako to dopadlo to už nechám na iných ale povedzme že ak sem ešte niekoho zavolám bude to len niekto z netu...
Ešte sa občas dozviem že si ma tu nejakým omylom niekto vygúglil heh...
No a mňa sem doviedla samozrejme Mixelle podrobnejšie to mám v takom "grafe" na webke
ja som sem priviedla minimalne 20 ludi nepamatam si uz ich nicky sa priznam .. ale aj napr disizita devilll shaggynka a zrovna som BIRDZ odporucila dalsim 2kamaratom a povedali ze sa sem regnu len musia dokoncit daku pracu okolo skoly a korespondencneho seminaru ale vsak daky cas tu bolo to ze sa nam na webke objavovalo koho sme priviedli ale potom sa to zrazu stratilo tak to hod spet Tomas a hned to budes vedet
Mno ja som tu krátko... Ešte sa mi nikoho nepodarilo sem zlanariť.. Ja osobne som tiež čistou nahodou nejak narazila na tuto stranku keď som niečo úplne ine hladala v google
prichádza fanatička... prosím nedýchať : Amidamaru, Bobra, Didojelen, Kajkovajko, Korqy, Krato, Lacunacoil, Lienca, Bobra, Lukaash, Pavook, Repko, Saaska, Sonda, Thief858, Vincent_vega (a tento sa ráta za troch lebo som ho spracovávala mesiac! Wendy15) Inak áno, mám život aj mimo internetu ja som len chcela aby všetci videli moje posobenie a tak som narcis
pre mňa je birdz osobná záležitosť, čiže si ho nechávam len pre seba... a doviedla som sem iba jednu jedinú spolužiačku, a cica, mám ťa rada... » www.birdz.sk/webka/tazkypavu... pred dvoma dnami...
No takže...Homar, Basilpiska, Bifidus, Diss, Ifga, Jetix, Monchichi, Melman, Zvratka, Kazulayka, Roxyyy, Slimci, Severin...A Kolorit...To ale trvalo,kým som ho donútila A niektorí z nich to zasa poslali ďalej...Videli ste ten film s Haylem Joel Osment-om? To by bolo milé,nie?
Nicy, Muts, Lulubabes a teoreticky aj Needweed, ona tu uz bola predtým ale pod inym nickom, ale uz sem nechodila.....a este zopár ich bolo ale nespominam si na nich
MI napadá, nie mA napadá, to by si mohol použiť jedine v prípade, žeby na teba napr. nejaké zviera zaútočilo. Ja som nepriviedla nikoho, ani sa nechystám.
hmm my sme zon spoluziackou toto nwm jak objavili...takze som sem priviedla nas dve....ete potom jednu kamku kiku....a ete jedneho supis chalaniska z netu
mna sem priviedol kamarát a ja som se´m dostala ďalšiu kamošku. som rada že som sa sem dostala, pretože toto je jediné miesto, kde sa možem konečne vyrozprávat a preto chcem poďakovat Tomášovi, že Birdz založil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
je sranda robit v bare a mat na sebe birdz tricko...
alebo len tak sa zapnut na azet v lokalnej mestkej miestnosti, dat si zvyraznenie a jedine co dat do profilu je link na birdz profil
Hanbim sa
Ale zase ja mam dobru vyhovorku-Anglicania by tu asi nicomu nerozumeli A kedze to su momentalne jedini ludia s ktorymi sa stykam,tak nemam koho privadzat...
A ešte by som si zobral, takú sexuálnu maniačku! :
» www.birdz.sk/webka/nikoliaci...
Asi toľko
Pardon
Ako to dopadlo to už nechám na iných ale povedzme že ak sem ešte niekoho zavolám bude to len niekto z netu...
Ešte sa občas dozviem že si ma tu nejakým omylom niekto vygúglil heh...
No a mňa sem doviedla samozrejme Mixelle podrobnejšie to mám v takom "grafe" na webke
a co ja viem tak sa tu odvtedy zarigistrovali - scopia, kathleen, cajko
pred dvoma dnami...
A mám aj blog o mojom pôspbení na Birdzi
ja som sem doviedla, viac ludi, priatela, kamaratov a tak.. nejdem to tu vypisovat
ale nelutujem
Ďakujem, zachránil si mi život a máš to u mňa