Ahojte. poprosila by osm vas o radu . Pred dvoma mesiacmi som spoznala dvoch chalanov... s jednym som dobra kamaratka.. vola sa Pavol ... chodili sme stale niekam spolu samozrejme ako kamarati... vobec neriesime nic viac. velmi ho mam rada... nechcela by
na tvojom mieste by som sa vysral aj na jedneho, aj na druheho ..jeden je znamy ako zaletnik, druhy zas radsej bude kryt kamarata pred neverou, ako by ti to mal povedat..keby moj najlepsi kamarat podvadzal svoju frajerku, je mi fuk ci je to kamarat alebo nie, take veci sa jednoducho nerobia
ja keď sa neviem rozhodnúť tak sa vyspím s obidvoma chalanmi a potom beriem toho lepšieho!, veď vieš reči sa hovoria, chlieb sa je.....ale načo ti je frajer čo nevie t-tkať ma sladke reči a na konte veľke hovno!..........filip
Ahoj, poprosil by som o radu - dnes rano som stal pred regalom s plechovkami a nevedel som ci si vybrat fazule v pretlaku alebo fazule v pretlaku miesane s parkami, bola to kurevska dilem ... cenovo by ma tie druhe vysli trocha viac ...
@akv ....suhlasim s prispevkom @2 ...... pridu ini, lepsi, krajsi, kamarata si straz, aj ked je smutne zeby radsej kryl kamarata, nez ti povedal pravdu (co kamarati nerobia) ...a zas na druhej strane, pri cloveku ktoremu nerobi nevera problem sa mozes velmi lahko dockat akurat slz a sklamania : (
Ak je kamarat, tak pri tebe bude stat aj nadalej...samozrejme ak do teba nie je zalubeny a naschval nechce aby si sa dala dokopi s jeho kamaratom...a skusit to mozes, ak ta podvedie..jak sa hovori...aj pad na hubu je pohyb dopredu..mne sa to stalo, ze som sa dala dokopi s takym chalanom, pretoze ma neskutocne pritahoval...asi tym ze to bol ten "zly chlapec" a taky maju nieco v sebe...a po kratuuuckom case ma pekne zabil tym, ze mi povedal, ze "ma v hlave inu"...takze som sa pekne poucila...a nabuduce uz dam aj na rady kamaratov, ktorí ma varovali pred takymto...ani neviem ako by som ho pomenovala...Jeb*om.. tam nech si ficia na radodajkach..
ale samozrejme, nebudem vsetkych hadzat do jedneho vreca...mozno sa prave tento uvedomi a bude ti verny...az...za hrob
nemam skusenosti ale prave ma nieco napadlo: predstav si ze obydvaja sedia vedla teba. jeden na jednej strane a druhy na druhej. ku komu by si sa posunula?
ako keby pri akomkoľvek inom vzťahu existovala iná otázka...
a ak by sa ti kamarát nevedel povedať do očí a ničilo by ho to a napriek tomu by kryl kamaráta, tak je s prepáčením aspoň v tejto veci blbec, a že mu odkazujem nech si vyjasní priority, buď nemá problém ti klamať, alebo ten problém má a v tom prípade ti klamať nebude.
@akv vykašli sa na reči...ak ta to taha k matejovi tak tomu daj volny priebeh a ak medzi vami bude nieco tak bude a ak nie tak nie...ale urcite si nevyberaj medzi " kamaratom " a buducim frajerom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
fakt si to rozmysli
ale samozrejme, nebudem vsetkych hadzat do jedneho vreca...mozno sa prave tento uvedomi a bude ti verny...az...za hrob
a keď hodíš...potom dočítaj môj koment ale vážne až potom...
...
...
...
...
...
...
..
....
.
.
.
..
.
..
.
..
.
Na koho si myslela resp. ktorú stranu si si priala aby padla..tak toho si nepusti
ako keby pri akomkoľvek inom vzťahu existovala iná otázka...
a ak by sa ti kamarát nevedel povedať do očí a ničilo by ho to a napriek tomu by kryl kamaráta, tak je s prepáčením aspoň v tejto veci blbec, a že mu odkazujem nech si vyjasní priority, buď nemá problém ti klamať, alebo ten problém má a v tom prípade ti klamať nebude.