Nemozem o nikom tuna povedať, že by som ho nemala rada.... Ale je tu pár väčšinou bab čo sú mi nesympaticke svojimi názormi, ale tak čo už ľudia sú rôzni
hlavne tie stare birdz "celebrity" ako @antifunebracka a attention whores ako @kittyboo a zopar annoying ludi, co zjedli mudrost sveta a su dokonali ako @hoperpohroma a pod....nebudem sa rozpisovat, vonku je dnes tak krasne
moje nazory su vlastne konjunktne s nazormi @momoglamorous
@25 ty s s pomocou admina odišiel už asi dvakrát čo je dosť bieda. Ja len tak keď ty niekoho nazývaš hovno pričom sa ti tu podarilo to čo typkovi čo tu spamoval fóra plesnivimy vaginami a attisovi.gg
Zaujimave je aj to ze ma aj cez internet nema niekto tak rad ze zneuzije svoje postavenie a nadiktuje moje meno na Ban list chudatko tomas potom ani nevie za co dava Ban
Pravdaze ak som sa pytal na dovod tomas to nevedel vysvetlit , napisal iba ze to iba overi
Takto to tu chodi , diktuju sa mena a tomas banuje , takze to ze admin nedava Ban az taka pravda nie je
A takto to tu funguje ale to uz ludia vedia , takze ak mi niekto napise ze som dostal Ban , musim sa smiat
Inak ak sa v minulosti volili admini tak zaujemcovia o tento flek mali napisat ci maju nejakych nepriatelov. Preco asi ? Nestranost a ta tu chyba
Dufam zenedostanem Ban za vyjadrenie nazoru ? Bol by ti uz 3 za pravdu
@candy36 tak napr taka mila "dama" campino sa do mna zacala navazat pod fotkou mna a frajka ako sme olizovali nanuk a zacala tam rozoberat blowjob a kraviny, ako ho ona dobre robi a ako je z fotky vidiet, ze to robim zle a tak som si ju blokla a asi ju to poznacilo chudatko, aj ked uz predtym si nieco so sebou niesla evidentne
a newcomer, ten ked povie, ze ma nema rad, tak to je kompliment pre mna
@hoperpohroma tak newcomer skor keby ma mal rad by som na nasrala, v tom s tebou suhlasim...a slecna asi chcela byt zaujimava, nevydalo, tak sa nasrala...
akoz, pre mna si tu jeden z najfajn ludi...nechapem tuto taketo urazacky za picoviny...asi tolko k tejto teme
@candy36 dakujem pekne : ) ved ono to byva tak, ze vrana k vrane sada. mozno sa im ulavi, ked verejne napisu, ze ma nemaju radi, mozno si myslia, ze ma to zaujima, who knows
milujem ked hovna ktore v zivote dosiahli maximalne to ze ich spolu s 675908 dalsimi ludmi vybrali na erazmus, hovoria o inych ze su hovna ktore nic nedosiahli
Tu proste nemôže odchádzať nik však ja si neviem predstaviť aké by to tu bolo kebyže tu niesu tie :jebliny,inteligenti,umelci,nadržanci,jezusliatká,fajnšmekri,alkoholici,trólovia,prsatky,šikovníci,šikulky,hejteri,prírodofili,zdravokonzumentožráči,namyslenci,scientológovia,ficovoliči,prorusky orientovaní "inteligenti" , amíkofilný konšpirátori,negativisticko narcisticky naladení ľudia atď ...takto ako to tu je to proste všetko zapadá do seba ako puzzle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Tak ma voľ v Septembrových voľbách
A budem aj presna na urcitu osobu
@hoperpohroma
@littlesecret69
A kazdy jeden troll
Jej tu chodí aj niekto kto sa nebojí povedať svoj názor
Predsa toho že ťa ukrižujú !!!!
Ja tiež budem uprimny a napíšem, odpoveď je všetkých ktorých mm zablokovaných
Ten bol dobrý
A ten si počul ?
Stretnú sa najlepší kamaráti z Birdz a nemaju si čo povedať
Obdivovane za hovno
Samo o sebe su to solidne hovna
moje nazory su vlastne konjunktne s nazormi @momoglamorous
a nechápem, čím vám vadí pohroma, ale že vôbec
Zaujimave je aj to ze ma aj cez internet nema niekto tak rad ze zneuzije svoje postavenie a nadiktuje moje meno na Ban list chudatko tomas potom ani nevie za co dava Ban
Pravdaze ak som sa pytal na dovod tomas to nevedel vysvetlit , napisal iba ze to iba overi
Takto to tu chodi , diktuju sa mena a tomas banuje , takze to ze admin nedava Ban az taka pravda nie je
A takto to tu funguje ale to uz ludia vedia , takze ak mi niekto napise ze som dostal Ban , musim sa smiat
Inak ak sa v minulosti volili admini tak zaujemcovia o tento flek mali napisat ci maju nejakych nepriatelov. Preco asi ? Nestranost a ta tu chyba
Dufam zenedostanem Ban za vyjadrenie nazoru ? Bol by ti uz 3 za pravdu
a newcomer, ten ked povie, ze ma nema rad, tak to je kompliment pre mna
ale nechcem aby odišiel/odišla..to mi je jedno dosť
akoz, pre mna si tu jeden z najfajn ludi...nechapem tuto taketo urazacky za picoviny...asi tolko k tejto teme
A som rada, že aj keď som sa neobjavila v téme ,,Koho tu máte radi.", tak som sa neobjavila ani tu (zatiaľ).
Neviem... má niekto so mnou problém?
tomuto by som dal hned ban,keby som bol admin...hovado jedno nekultúrne
Toho tu nemá rad nikto podla mňa , ved to milého slova sa naňho nedá povedať resp. napísať
Očakávam ale solídne komentáre ako ma mate radi nech si pohonim na tom ako ostatný na tejto stránke
Jednoznačne nechápem že tu ešte nepadlo jeho meno :ehm: