Je pravda ze baby o nenagelovanich, nezladenich (farebne a stylovo) ani nezakopnu? Fakt si vsimaju len zvodnajsok? Môze byt aj chlapec jej snov ale nie je fyzicky pekný tak nemá sancu?
ee ..to je riadna capinaaaaa ..ti poviem, že ja by som o takých, akých píšeš, nagelovaný a zladený, o takých by som anii nezakopla zase JA ..absolúútne nič pre mňa a myslíím, že mi dá vačšina za pravdu ..už nežijeme v roku 1990, keď možno také dačo fičalo ..úúúplne stačí, ak máš charizmu a teda aspoň u mňa ..vravíím to z mojho pohľadu ..ale tým si ma teda dobre rozosmial D ..bo som si spomenula na jedného kááma, a on je presne taký, ako píšeš, nagelovaný, zladený, všetko "tip-top" ..a pritom nemože nikoho nabaliť ..si myslíím, že problém je skor v tom, že aký je kto vo vnútri, povaha, celkovo, ako sa ten chalan správa, čo si myslí, čo rozpráva ..kašľať na takého, ktorý keď ťa zbadá neupravenú a nezladenú sa s tebou aj rozíde ..ale sú určité skupiny báb, ktorým sa takýto "týýýpkovia" DDD ..fakt páčia ..ale nesnažíím sa prísť na to, čo sa im na nich páči, je mi to jedno, každému sa predsa može páčiť niečo celkom iné, nie ?? ..netreba to až tak rozoberať,,,aa ..to máš ako s hudbou, niekto je na punk, niekto na techno .. ..trebáárs ..hádam chápeš ..
ale uprimne, sak oblecenie robi cloveka, tak aj to zavazi, nie??? a gel na vlasy - z mojho uhlu pohladu - jednemu ide, jedneho zhovadi...mne to nejde, ja by som si iba zpevnil uz dost hrube a nepoddajne vlasy...
...ale za tym oblecenim si stojim...je to podla mna dost dolezite
...dobre sa obliect to neznamena vybielit najdrahsi znackovy obchod v meste...ja tiez nekupujem u Mark&Spencer...umenie je skor obliect sa za peniaze, za ake mozes...a dobre
Ale toto je fakt pravda s tym oblecenim...no nerobia to len baby Josemajlo...ale aj vy chalani...,,Saty robia cloveka.,, - podla mna len z jedneho uhla pohladu a to s takeho, ci mas ale nemas vkus...
Mne osobne na tom nezalezi...len aby sa nezabudlo...
no jasnee,kazdy sme na nieco ine...ja rada "obycajnych" milych chalanov,co si oblecu to,v com sa citia fajn..je jedno co si oblecie,hlavne aby sa v tom nasiel...
Caute, no cital som to a moj naor je na to taky, ze oblecenie robi cloveka trosku clovekom ale tak pre kazdeho iny. Tak aj ked si niekto oblecie, co sa inym nepaci, tak na co to riesit, ide hlavne, aby sa v tom citil on dobre, a bol v pohode a vtedy clovek dokaze divy da sa povedat. Kazdy co tu pise ma pravdu, to neberiem. A s tymi nagelovanymi? No tak podla mna, to je totalna blbost, ved vlasy az tak velmi nezavazia da sa povedat
hlupost, kazdy by sa mal obliekat ako sa mu paci a sam zhodnotit ci mu to pristane, nech si vyjde von aj v pyzame... je kazdeho osobna vec ako sa upravi (alebo dohabe), kazdy ma ine chute a kazdemu sa paci nieco insie...
nemyslim ze babam sa paci iba vyssie menovany typ chalanov, takych diskofilov je vsade na tucty, myslim ze viac sa ceni osobnostny prinos a originalita, ci uz v obliekani,vlasoch aj spravani.
1.k tym "nagelovanym typkom", ako ich tu ohovarame: nevadi mi to, nechavam cloveka ist vlastnou cestou, KED SA TO JEMU paci, nie je co riesit. do zrkadla sa pozera on, nie nikto iny za nho. ALE, z praktickej stranky, take nagelovane vlasy sa ovela horsie hladia a ich majitelia to ani nemaju radi, ked si uz vytvaruju "look", ze
2. k hadram. Priklad zo zivota: akurat som sa o tom rozpravala v piatok s jednym (veelmi zlatym) chalaniskom, ze co on a oblecenie. povedal "mam saty moc rad"- to znamenalo v preklade asi tolko, ze o seba dba, znackove drahe veci a tak. bolo to na nom hodne aj vidno. ja som akurat cestovala domov, mala som na sebe najvytahanejsiu mikinu a osuchane rifle, lebo ja osobne tomu moc nedavam, pretoze si myslim, ze je kopa dolezitejsich veci, ktore robia cloveka clovekom (odhliadnuc od tej frazy "saty robia cloveka"). Nosim v podstate co ma napadne.
Ten chalan si ku koncu, ako som uz mala vystupovat (po 4hod diskusie pocas cesty busom) vypytal odo mna cislo...
Aaale, to nestoji za nic. nepisala som to aby ste mi teraz potriasali rukami ze blahozelame (hoci diky) ale preto, ze ozaj ak si cloek ma niekho vsimnut, tak je asi jedno, co ma ten druhy na sebe- v konecnom dosledku, raz predsa tie saty, ktore za neho hovoria a vyjadruju zivotny styl, v nejakej situacii mat na sebe nebude, vsak ze..?
neviem myslim si že mi chalani sme ako knižky ... baby sa najskor kuknu na obal až potom začnu listovať a vyberaju podla obalu .. ked su knihy v regááli za sebou ...
Funnyboy a Husky - tak to je teda riadna blbost...Ako jasne ak ten chalan je spinavy alebo smrdi - no proste vyzera akoby vyliezol z popolniice tak samozrejme ze sa o neho dieca nezaujima...Ale to je extrem...
Ak je ten chalan mily je mi(a vacsine dievcat) uplne jedno je nema zladene ponozky s trickom ....Ved vacsina chalanov aj tak chodi oblecena uplne v pohode... A myslim ze chalani v rifloch a tricku vyzeraju 1000krat lepsie ako chalan ktory je od hlavy po paty obleceny v adid*se a blbost z neho uz z dialky vyzaruje....
A s tymi knizkami to je somarina lebo ak by si si mal vybrat z dvoch dievcat tak si skor vyberies to s ktorym si mas co povedat nez to co je nahodene ako modelka a nemas sa s nou o com bavit, nie??? Ked vyberas knizku tak si pozries aj obsah vzadu, aspon jednym očkom???
Mne na vyzore nezalezi, musi ma uchvatit svojim charakterom a tym ako sa sprava, je jedno ci je nagelovany alebo nie, ci je pekne obleceny alebo nie....
Ale zase, aby nebola tato debata taka alibisticka: človek musí niečím zaujať, uchvátiť, tak, že si poviem- ano ,stojí to za to, spoznať ho, pokecať s ním.. a dosť často to býva vzhľad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...ale za tym oblecenim si stojim...je to podla mna dost dolezite
Kazdy ma svoj vkus, a kazdemu sa paci nieco ine
Mne osobne na tom nezalezi...len aby sa nezabudlo...
nemyslim ze babam sa paci iba vyssie menovany typ chalanov, takych diskofilov je vsade na tucty, myslim ze viac sa ceni osobnostny prinos a originalita, ci uz v obliekani,vlasoch aj spravani.
1.k tym "nagelovanym typkom", ako ich tu ohovarame: nevadi mi to, nechavam cloveka ist vlastnou cestou, KED SA TO JEMU paci, nie je co riesit. do zrkadla sa pozera on, nie nikto iny za nho. ALE, z praktickej stranky, take nagelovane vlasy sa ovela horsie hladia a ich majitelia to ani nemaju radi, ked si uz vytvaruju "look", ze
2. k hadram. Priklad zo zivota: akurat som sa o tom rozpravala v piatok s jednym (veelmi zlatym) chalaniskom, ze co on a oblecenie. povedal "mam saty moc rad"- to znamenalo v preklade asi tolko, ze o seba dba, znackove drahe veci a tak. bolo to na nom hodne aj vidno. ja som akurat cestovala domov, mala som na sebe najvytahanejsiu mikinu a osuchane rifle, lebo ja osobne tomu moc nedavam, pretoze si myslim, ze je kopa dolezitejsich veci, ktore robia cloveka clovekom (odhliadnuc od tej frazy "saty robia cloveka"). Nosim v podstate co ma napadne.
Ten chalan si ku koncu, ako som uz mala vystupovat (po 4hod diskusie pocas cesty busom) vypytal odo mna cislo...
Ak je ten chalan mily je mi(a vacsine dievcat) uplne jedno je nema zladene ponozky s trickom ....Ved vacsina chalanov aj tak chodi oblecena uplne v pohode... A myslim ze chalani v rifloch a tricku vyzeraju 1000krat lepsie ako chalan ktory je od hlavy po paty obleceny v adid*se a blbost z neho uz z dialky vyzaruje....
A s tymi knizkami to je somarina lebo ak by si si mal vybrat z dvoch dievcat tak si skor vyberies to s ktorym si mas co povedat nez to co je nahodene ako modelka a nemas sa s nou o com bavit, nie??? Ked vyberas knizku tak si pozries aj obsah vzadu, aspon jednym očkom???