chodím už k tej krave sprostej dva roky...doteraz mi strojček nedala len ma posiela stála na rtg.... a zakaždým, keď tam príde mi povie, že si mám tie zuby posúvať prstami a objedná ma o ďaľšie tri mesiace...
mala som... velmi mi to pomohlo, lebo ja som mala faaakt strasne zubky... potom ani neviem prestala som nosit (mala som vyberaci) a aj ked nemam este stale dokonaly usmev, oproti tomu, co to bolo je to uzasne... nevadi mi to nejako moc proste... noaco... nemusime byt dokonali vsak?
ale strojcek urcite odporucam, hlavne ten vyberaci... fixny moze narobit problemy... aj ked zase je rychlejsi a praktickejsi... to musis ty vediet... len si davaj pozor aj na toho odbornika - celustneho, co s tym robi... vela celustnych nevie nic o tom. ja som mala stastie, ze som mala velmi dobru celustnu ortopedku. prvu, co som mala, to bola krava. tak ma mama prehlasila k inej a ta ma teda fakt ze zachranila aj od vysmechu a aj zdravotnych problemov...
ja by som mala mat lebo mam dolny zub jeden jediny krivy, inac vsetko uplne rovne, a sa mi vytlaca :/ ale v blizkej buducnosti este ani neni naplanovany ten strojcek..hlavne ze si ho mam jazykom zatlacat naspat...aj ked som zubarovi i mame tisickrat opakovala ze to nepomaha, ale nee..oni odbornici normalne
ja som mal,vsetci si zo mna robili srandu...a absolutne som sa prepadol na dno spolocenskeho rebricka ...nikto ma nemal rad..a taha sa to az doteraz...pre kazdeho som len ten maly skaredy chlapec zo strojcekom ktoreho nikto nemal rad pretoze mu vzdy bolo vidiet na usmeve co jedol,preto sa nikdy nesmial,uz sa ani nepameta ked sa naposledy smial....a ked mi ho dali dole!ten kraaaasny a ziarivy usmev teraz ocari kazdeho,ziadna mu nedokaze odolat,vsetci mi zavidia moje zuby,fotia sa s nimi,dokonca sa mi stava ze ludia na ulici si ich chcu pohladkat!!!!
ja mam strojcek na hornych uz asi rok a pol... a zatial som s tym spokojna, ked som si pozerala stare fotky ake som mala zuby tak som sa normalne zhrozila
ja som nosila asi od piatej triedy na základke vyberací potom mi dali v osmičke fixný.. ten som mala rok.. aa čeľustná ortopédka nakoniec prehlásila že aj tak potrebujem ísť na operáciu že strojček mi nepomôže tak som bola pred mesiacom na operácii a teraz mám strojček zas ale inak všetko super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ty budes mat? @antja
odborníčka jak sa patrí...
...a okrem nej nikdy nikto netvrdil,ze mam krive zuby
ale strojcek urcite odporucam, hlavne ten vyberaci... fixny moze narobit problemy... aj ked zase je rychlejsi a praktickejsi... to musis ty vediet... len si davaj pozor aj na toho odbornika - celustneho, co s tym robi... vela celustnych nevie nic o tom. ja som mala stastie, ze som mala velmi dobru celustnu ortopedku. prvu, co som mala, to bola krava. tak ma mama prehlasila k inej a ta ma teda fakt ze zachranila aj od vysmechu a aj zdravotnych problemov...
vid moje zubace v albume :/