veľa, môj odhad 60 , ale nikdy nevieš koľko ich vidíš pretože, ono každý môže byť Birdzák, ani o tom nemusíš vedieť, len proste nemá fotku a si v riti, alebo si proste nemusíš pamätať že je z Birdzu a stretávaš ho možno pravidelne ...
z tých, čo som spoznala na birdzi a oni tiež vedeli, že som z birdzu, tak to sú dvaja tých, čo poznám mimo birdz nerátam a tých, čo som v realite spoznala podľa fotky, tak 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
30-40?
Asi desať :/
Ale asi iba nesmelá polovička ozaj stála za to spoznanie
wale, velkapohroma, kikushenka, nunu, takazetroooskumimo, mamlas, cotymamlas, fistis, husky, pershing363, n0win0u, nihili, blacktears, jozo100, majo, edisek, krvaaa, skippik, stenatko, domiki25, hawran
21? snad som nevynechala ale stat sa mooze pri takom pocte
Snad som na nikoho nezabudla
17...
tak, pocitam do uvahy len tych, s ktorymi som sa aj rozpravala, aby ste vedeli
@wale mam ta pocitat, nemam?
Balbinka
Benci
Cerwik
Dakcina
Eswy
Gothicpoethic
Inkheart/Surreal
Johnysheek
Kamili0
Kata28
Keuska
Majko326
Mementomori
Morbidustechnikus
Niwyiben
Ponny
Ratsanares
Tikalok
Transplantovana
Tunidlo
Xennus
Zemina
Napočítala som 23, všetko tak, že sme sa videli nadlhšie, diskutovali, prípadne sme kamaráti a stretávame sa... prípadne sa frajeríme
Mimochodom, aká vzácna zhoda, @tikalok
Ak to berieme zo sucasnej generacie tak s jednym, a planujem dvoch.
(nerátam kamošky)
tak mám v priateľoch ľudí, ktorých som poznala už mimo birdzu. ak čisto birdzových, tak kemuro a mayo. a ako taký hybrid spomenutého rátam nihili.
a verím,že čo najskôr s Natálkou
okolo 50 asi.