@nikeboy tiez mam v blogoch gramat.chyby ale som si povedal ze ked sa niekomu nepaci nech necita...ide hlavne o myslienku a nie ci tam mat byt tvrde alebo makke i ...
@Nikeboy hlavne je, že svoj nick máš napísaný správne ale tak veď stačí, ak budeš písať blogy vo worde a tam ti podčiarkne chybne napísané slová a budeš to mať bez chyby čiže no problem
Asi 29, z toho asi 18 vymazaných (jeden, v ktorom som písal, prečo som ostatné vymazal som vymazal nechtiac ). Takže teraz mám "až" 11. Ale prvý ostal - Môj otec a marihuanové lízatko.
@Jemino aale...je o čom písať ja som si tiež myslela, že nebudem mať čo písať a aha napr. nájdi si nejaké motto a napíš o tom úvahu. Ja som dve také napísala a myslím, že sa to dá alebo napr. napíš to, čo si niekedy písal na školské úlohy alebo to, nadčím sa tak zamýšľaš
132 a už nebude tak rapídne stúpať číslo, ale ani klesať, pretože je to vždy krásne sa pobaviť na svojich prvotinách, ktoré často vyvolajú niečo ako: plesnutie si po čele, prevrátenie očí, rozšírenie nozdier, časté "panebože", trepotanie uší, absurdnosť svojej mozgovej kôry, no ale má to svoj pekný zmysel: preto ma nenapadne nič mazať stadeto, aj keď odídem postupne, blogy mi zostanú, hoc aj profil zmizne, ani večné pero nemažem v denníkoch, ktoré si chovám tiež pre pobavenie sa i poučenie. Slová nemažem, ale činy v realite by som mazala jedna radosť. A prvý blog, prevetrala som tie moje, nesie vzrušujúci apokalyptický názov Na začiatok...
203 (zopár som si ich aj vymazal) a na prvý si už nespomeniem, vymazal som ho hneď potom čo som ho napísal. Neskôr som vymazal aj druhý a tretí a ten ktorý je teraz prvý, v skutočnosti je môj štvrtý birdzovský...
A po roku na birdzi som vložil do toho prvého aj veľký obrázok Billa Gates-a. Teraz to trošičku nechápem ale vtedy mal môj čin podstatu.
203 článkov od 5.IX."07 do 7.VII."09- toď história môjho blogu...
@nicmanenapada fíha, až 11 . Ale dobre, že si ten prvý nechal...ten bol fest dobrý . A ešte ten si nechal, čo mu nikto nechápal a mal si na to upozornenie v profile?
ak sa nemýlim, lebo som ich niekoľko vymazala - aj keď ich mám uložené v kompe na výstrahu mám ich rovných 50 ....a môj prvý sa volal Púšť a mala to byť básnická prvotina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Nevravim,ze je zly, ale teraz by som to napisala inak.
a napisal som okolo 25 clankov
prvy sa vola Super školský výlet a z odstupom casu- vyse roka sa zan poriadne hanbm ale nezmazem ho lerbo je uplne prvy
prva bola debilina ked som sem este nechodil..co ani nebol blog
za prvy povazujem blog s nazvom "Nadpriemerne inteligentny subjekt a jeho obycajny den"
Prvý sa volá Zuby
@Jemino myslím, žeby to trebalo zmeniť, nie?
Ked s ich niekedy čítam,poviem si,bože,to čo mi bolo Niektoré sú hrozné,ale nechcem si ich mazať
Ale najpodarenejší (pre mňa )bol "Pred samovraždou ma iba o vlások zachránila sms-ka"
toto povinne prečítať a naučiť sa ! samozrejme len za predpokladu ak BY si chcel písať ako človek
A prvy ma vystizny nazov - Autobusy, mimozemšťan a pocikaný bezdomovec
a moj uplne prvy to bol trapas to som sa zamyslal nad tym kolko vyznamov ma slovo linka:
1. linka na oci
2. linka - internetova
3. linka autobusova
A po roku na birdzi som vložil do toho prvého aj veľký obrázok Billa Gates-a. Teraz to trošičku nechápem ale vtedy mal môj čin podstatu.
203 článkov od 5.IX."07 do 7.VII."09- toď história môjho blogu...
» www.birdz.sk/webka/etelnair/...
Ten ostal, to je ten hrošík
A ten prvý nesie názov: "Ako možno charakterizovať priemerného vysokoškolského študenta"
Písala som ho v čase keď som analyzovala svoj študentský život i život študentov všeobecne