tak ako ja ho využívam viac menej na rozhovry s priateľmi a občas nejaké tie informácie, ale celkom dobre si viem predstaviť žiť aj bez neho.. neviem raz vyskúšam
na dovolenke by mi vôbec nechýbal ani nikdy nechýbal, ani proste keď niekam idem na dlhšie a je tam fakt čo robiť, alebo mi je tam tak dobre, že net nepotrebujem tak by mi nechýbal, ale ináč by osm bez neho vydržať nemohol
Internet dojebáva a asociuje ľudí, kde sa pomaly vytráca osobný kontakt. Hold nastáva vek sociálnych sietí a internetovej komunikácie(virtualizácie) na úkor tej fyzickej. Sladká to doba pred internetom, kde ľudia svoj voľný čas trávili spolu v knižniciach, kinách, divadlách a rôznych inštitúciách, keď informácie neboli tak ľahko dostupné ako v dnešnej dobe.
maximalne pra minut..okrem spania...zobudim sa - idem checknut fcbk...potom v skole som na nte, dojdem domov a do vecera som na nete a tak dokola ...okrem pripadu ze idem von, a to mi vobec nechyba net, leeebo v podstate sa socializujem tak ako sa patri..
@fxx lebo dnes tu uz nieco podobne bolo a napisem to cloveku, o ktorom si mysli ze ma v hlave a nie neviem kde a teda nebude prispievat a duplovat temy, "preto lebo i ostatni"
to len pre buducnost..
(ten u koho cakam rozum, skor pochopi ako ten u ktoreho to vidim beznadejne..)
@johnysheek je sice pekne od teba,že čakaš u mňa rozum,ale nevidel som to u dnešnych,pozeram len to čo sa mi ukazuje na hlavnej stranke,a nepridavam preto lebo aj ostatni,ale toto ma proste teraz zaujimalo....
No možno pár dní by som vydržal ale maximum tak týždeň. Hlavne vždy potrebujem byť informovaný čo sa deje na Birdzi. A trochu surfujem po nete. Ale ked som na dákom výlete tak mi to ani nechýba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
keď tu niesom len rozmýšlam čo robia alebo že čo nové na birdzi sa deje:d
ale inak by som zrelme aj tak moc nevedel vydržať
Kým som nemal net tak som pc často aj viac dni nezapinal,a vlastne ja ani neviem čo som robil Lebo teraz ked vstanem od pc tak nemám čo robiť.
Teraz bez netu prakticky nevydržím,musím si vždy pozriet aspoň že čo je nove a pod.
Nevydržím poriadne ani deň..
Serie ma to, ale tak, čo už narobím.
Prečo toto nenapišeš do diskusii ktoré sa dennodenne opakujú?
to len pre buducnost..
(ten u koho cakam rozum, skor pochopi ako ten u ktoreho to vidim beznadejne..)
takže žiadny problém.....