@jessiqa zeny veeeelmi dobre vedia co chcu akurat sa za to hanbia, lebo to najskor nechce od nich okoli takze davam tvoju odpoved k druhej moznosit zhora
@echoechoecho ja som nič neprehnala.. ver mi, že by som si vedela úplne predstaviť žiť s jedným chlapom do konca života!!!! Myslím to vážne! a áno, u mňa niečo medzi neexistuje.... ale zas NIKDY by som sa nešla ehm kurviť jak si to ty povedal...
neviem posúdiť, ale poznám dosť takých (väčšinu) takých ktoré sa nechcú viazať a len si užívať ... a naozaj len zopár takých ktoré hladajú vzťah ... ale aj tak som zahlasoval za polovicu pretože zo žien ktoré poznám nemôžem vytvoriť štatistiku na celú populaciu
@melancholik i ja poznam vacsinou take, ktore si chcu uzivat, pripadne mat volny "vztah" so sponzorom, a velmi malo takych, ktore chcu vazny vztah...nahoda?
@sarita621 vztah na cely zivot o tom som kedysi snival ale teraz viem ze to uz nieje mozne pri dnesnom zivotnom style mladych bab napr. skonci dlhodoby vztah a do tyzdna alebo mesiaca ma dalsieho a to nehovorim ojednej iba v mojom blizkom okoli je hojne takychto dievcat
v mladosti? to je do kolko rokov? 20? 25? alebo az do 30? je to dosť individualne, každy sa rozhodne usadiť sa v inom veku.
ja mam 19 a nikdy som sa sa s chlapmi nespoznavala za učelom sexu alebo niečoho nezáväzného resp. som sa s nimi nekurvila ako to ty nazyvaš. a ani to robiť nebudem, nie som takto vychovaná ani to nemám v povahe. toľko moj nazor
@themando ja viem, že dnes chodia po uliciach skoro samé štetky (aké smutné...) ale ja vonku vôbec nechodím, takže ja si myslím, že môj akože "sen" je vážne reálny
@themando lebo chlap musi balit aktivne a mat sebavedomie...zeny su pasivne a praveze take s nizkym sebavedomim chlapov pritahuju....+ zena si moze preto zvysit sebavedomie po rozchode, ale chlap nie, teda len ked je strasne pekny
myslím si že sa to už tak dosť dlho nazvať nedá to by sa museli aspoň raz za 100r ozvať a ja sa vtierať nebudem nepotrebujem ich XD mám predsa seba !! a ruku
@echoechoecho ahaa, tak to sa asi vymykam z priemeru ked mam menej ako 25 rokov a mam normalny vztah s chlapom ktory nie je zalozeny na sexe a peniazoch a takych dievčat poznam mrte, neviem prečo si ty stale myslis ze všetky su zlatokopky a mrchy a neviem čo. asi hladáš na zlych miestach.
Zalezi od veku. V kategorii 15-25 to je mozno 20%. V celej populacii zien, vo vsetkych krajinach su to maximalne jednotky percent. Aspon podla mojho odhadu.
ja taku nepoznam ani jednu. po nejakom sklamani moze mat zena naladu sa nejaky cas neviazat, ale nie je to dlhodoby nazor. "nechcem sa viazat, uzivam si zivot" je podla mna bud len akesi ospravedlnenie toho, ze chlapa nema, alebo sposob, ako setrne nejakeho chlapa odmietnut, ked ho nechce. ono chlapci vy by ste tiez nemali byt zbytocne naivni a verit vsetkemu, co zena povie
@kitty7 ja som narazal skor na to, co zeny robia, nie na to co hovoria ..praveze casto hovoria, ze chcu niekoho normalneho a pritom kurvia sa jak neviem co ..ale hej, dost casto pocuvam od spoluziacok take ospravedlnenie, ze treba si uzivat mladost a pod. a stale nie su zadane
inak mňa by zaujímalo, že keď si taký expert na ženy, prečo si už konečne nejakú nenájdeš????
A len tak mimochodom, určite by ti prospelo keby si ženy začal brať ako ostatných ľudí, pretože každý človek je jedinečný bezohľadu na pohlavie, bolo by fajn uvedomiť si to a nebrať ženy ako zvieratká na pozorovanie...
@56 tak to, ze je zena lahka neznamena, ze realne nechce niekoho normalneho... poznam taku, co s chlapmi spava, aby si dokazala, ze je ziadana a kazdy ju chce, ale to neznamena, ze je vyznavackou uzivania si, viem, ze realne tuzi po niekom, kto by ju lubil a zdielal s nou proste zivot... len to ma v hlave trosku popletene
@kitty7 jj, a najvacsi kurevnici sa kurvia len preto, lebo nenasli normalnu zenu, ktora by ho lubila...
"poznam taku, co s chlapmi spava, aby si dokazala, ze je ziadana a kazdy ju chce" si protireci..ved naco by si nieco dokazoavala, ked ju kazdy chce..to robia skor skaredsie a ta okrem krasy nema ani sebauctu a inak vravim o tom, co robia, nie o tom, co vravia, coho su vynavackami a pod ..chapes, nemusi byt vyznavackou kurvenia sa a napriek tomu sa kruvit...ved sama tvrdis, ze zeny nemyslia vsetko tak ako hovoria
@61 za prve, ona si len potrebuje dokazat, ze ju kazdy chce. nehovorim, ze ju kazdy chce, to si len ona mysli, ze ju chlap chce kvoli tomu, ze mu ona da. vravim, ma to v hlavke trosku popletene. inak nie je skareda, ale to nie je len o tom, ako vyzera, vsak? a k tej druhej casti zamotavas to. otazka bola, kolko dnesnych zien CHCE sexovat, uzivat si a neviazat sa. ak si chcel vediet, kolke sice vztah chce, ale robia pre to presny opak, tak si tak mal postavit otazku. takych je veru dost. ale to neznamena, ze to CHCU.
@klaudiqaaa nesud podla seba mna aspon teraz viem, co to tu bude, ked ta nejaky chlap ojebe a k tomu memu, asi nepojdem to teraz prerabat v skicari alebo co
@kitty7 si si ista, ze to ona potrebuje? ako si na to prisla?..mne to pride len ako nasilna obhajoba chces povedat, ze ich niekto nuti? alebo robia to co nechcu? akoze chcem vztah, ale robim opak??..nepride mi, ze by zeny robili to, co nechcu a diky za potvrdenie, ze je takych dost
@64 jaj echo, kecy, fakt iba zamotavas a obhajujes si svoje a snazis a z toho vyjst, ze mas pravdu, ale tvoje tvrdenia su postavene na velmi chabych zakladoch, pretoze vobec nerozumies zenskemu uvazovaniu. ty sa na to divas jednoducho, ako chlap. sprava sa ako lahka zena, takze chce byt lahkou zenou. ale to tak nefunguje aj ked vlastne, pre mna to jednoduche je: mnohe zeny sa snazia si na sexe postavit sebavedomie, ego a dokonca aj cely vztah. ale to je prave ten dovod, preco ten vztah vlastne nemaju - lenze ony to nerobia vedome a cielene. ony ti porozpravaju, ako chceli dat chlapovi vsetko a snazili sa a proste nemali doteraz stastie... tie iste pesnicky, ako omielaju "dobri chlapci" a ony (aj oni) sa naozaj snazia, len proste na to idu zle.
@kitty7 netrep, vobec sa nezamotavam, a narozdiel od teba mam aspon pravdu a neodbocujem od temy to, co si napisala dava zmysel aj mne, ako chlapovi (divne, ze?_ , len problem je, ze stale omielas ten isty pseudoagrument dookola, ze nie som zena....ale prosim ta, iste vzory myslienia nezavisia od pohlavia, takze mas v tom zasadnu logicku chybu...ale neda mi povedat jeden rozdiel - ak zena chce dat vsetko, mysli tym sex...aj ak chlap chce dat vsetko, mysli tym lasku (ako dobri chlapci) - zase dalsia podpora tooh, ze zeny su sexualnejsie ako muzi ale budem fer, je mnoho muzov, co si buduju ego tiez na sexe - respektive na zarezoch, kolko mali v posteli zien, podobne ako tebou spominane zeny, len ony si to prelozia ako, pre kolko muzov su pritazlive
@echoechoecho no neviem preco akoze
a pritom ked sa pozriem na vsetky tie "uzasne" vztahy, viem, ze ja by som vela z tych veci co niektore zeny vo vztahu robia nerobila.. napriklad ja vacsinou nie som ziarliva, neriesim picoviny, nezaujima ma komu lajkuje fotky, nezakazovala by som mu ze tam nemozes ist, s tym nemozes ist a vela inych veci co vidim, ze ine baby robia a ti chlapi su s nimi aj nadalej
@obliviate presne toto iste robis ty a zopar dalsich birdzakov - tiez ste otravni a trepete si tu svoje "pravdy" a nedokazete zmenit nazor, ste netolerantni a akurat dokazete picovat bez argumentov a urazat mna, a pritom pisat mimo temy ...nepaci sa ti, drz picu a neprispievaj do mojich for, nechapem, preco sa tu tak vyvyisujes, ked v podstate robis presne to iste - obhajujes svoj nazor ....chyba ti sebareflexia a slusne spravanie aspon na urovni cromagnonca
@anitchka len sa tu nechval, lebo ti zacnu posielat TS tuna svarni junaci
@71 echo ja omielam dokola to iste, ale odbocujem od temy. no dobre no ako povies
inak ako grecki filozofi sa musia pre tvoju logiku v hrobe obracat ty nie si bars dobry v dedukcii, co? to, ze zena chce davat sex a muz lasku znamena presne tolko, ze dotycny alebo dotycna chce vyhoviet tomu druhemu. normalne ani neviem, co ti na ten tvoj mega drist napisat, lebo ja som doteraz zila v tom, ze zamilovany clovek sa snazi vyhoviet tomu druhemu a je tak nejak vseobecne zname, aky je pre chlapa sex dolezity, takze z tohto vyvodit, ze zeny su ovela viac na sex ako chlapi ja uz nad moju mieru chapania debility.
a posledna vec, ja som tu nikde nenapisala, ze nie su muzi, ktori si buduju svoje ego na pocte sexualnych partneriek, ani neviem, preco mas potrebu to zdoraznovat
@kitty7 ach jo, ja o voze, ty o koze v logike som lepsi ako ty, lenze ty si furt povies nieco odveci a na tom dokazujes svoje bludy...nedrzis sa temy vobec, ale stale odbocujes od nej a vyhybas sa konfrontacii s povodnou temou..uz len o tvojej "logike" vravi to, ze najprv tvrdis, ze tie zeny, co chcu vztah, ale kurvia sa neznamena, ze to chcu, a zrazu pises, ze to chcu, lebo chcu vyhoviet tomu druhemu....a samozrejme treba to hodit na chlapov, ze zeny sa idu kruvit len kvoli chlapom, hej? to uz vacsiu debilitu ta tvoja makovica nie je schopna vymysliet? takze zeny su vlastne nutene sexovat, robia to len preto, lebo chcu vyhoviet muzovi...hmm...a ten chlap chce akurat taku zensku, co mu hned da...hmm? velmi logicke ..takze tvrdis, ze zena sa ani nechce kurvit, ale robi to len preto, aby vyhovela chlapovi? .a nakoniec, nikde nepisem, ze si pisala nieco o chlapoch a ich zarezoch, tak ma tu prestan obvinovat z niecoho, z coho ta obvinuje tvoje svedomie...a zdovarznujem to preto, lebo to suviis s temou!! ze nektore zeny si sexom zvysuju sebavedomie....no napis mi nejaky zapot, nech sa zasmejem zase na tebe, na tych protireciach si hlupostiach
@79 echo ak mas pocit, ze sa ja nedrzim temy, tak asi mas problem s vyjadrovanim. pytal si sa, ci to zeny chcu, napisala som ti, ze nechcu. ty si to prekrutil, ze narazas na to, co robia, vravim ano, lebo si neuvedomuju, ze to ma opacny efekt. ty tvrdis, ze zeny chcu sex viac, ako muzi, ja vysvetlujem, ze zeny sa snazia vyhoviet chlapom. a ty uz z toho citas, ze zeny to robia uplne proti svojej voli. totalne prekrucas a este tu mne ako totalny grobian za to nadavas, lebo si nechopny pouzit svoju hlavu, sustredis sa na svoju pravdu miesto snahy o diskusiu. naco vobec zakladas tieto fora? aby si zo vsetkych mohol urobit debilov a za pocitacom sa lutovat, ze ti nikto nerozumie, hoci mas pravdu? cely birdz ti hovori, ze sa mylis, preco asi? s tebou vobec nema zmysel diskutovat, lebo ty proste normalnej diskusie nie si schopny, domyslas si, prekrucas, nadavas ludom. nauc sa komunikovat ako clovek, prestan lipnut na svojich nazoroch, nestotoznuj svoju osobu so svojimi nazormi, hrozne to prezivas. a nezabudni mi odpisat zas daku volovinu, ja si to uz neprecitam.
secko su to picoviny tie moznosti Raz (daleko daleko od priemerneho veku birdzacok) to na kazdu zdravu a normalnu pride...potom s nou mas skor opacny problem - nevies sa jej zbavit
neviem ako vy ja nemám takéto skúsenosti ale pod pojmov užívať sa dá viac nemusí to byť neviazaný sex len dá sa aj inou formou užívať si život ako touto ...
@niktozaujimavy podla mna je este vzdy vela zien ktorym by teoreticky stacil na cely zivot jeden chlap... az na to ze by musel byt dokonaly. Takze jak maju baby prvy vztah, vytriezveju, ale sex sa im stihne zapacit a je to tam... tych 99 percent co ma nabeh na nymfomaniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
@zajkousko zeny chcu po chlapoch hlavne prachy a sex...a tie rozumnejsie aj nieco viac
heh, tak to maju všetky babenky smolu, ani cent neuvidia
@sarita621 s tou ironou si to prehnala....inak preco rozmyslas v extremoch? to bud sa kurvis, alebo si mas jeden vztah za zivot? nic medzi nejestvuje?
ja mam 19 a nikdy som sa sa s chlapmi nespoznavala za učelom sexu alebo niečoho nezáväzného resp. som sa s nimi nekurvila ako to ty nazyvaš. a ani to robiť nebudem, nie som takto vychovaná ani to nemám v povahe. toľko moj nazor
@prostemarek treba byt ako zena - hladas vazny vztah, ALE zatial si nenatrafil na tu pravu, a po sexe si zistil, ze by vam to neklapalo
@thegoodlucy mne zase zeny lamu srdce, ale aspon umyju nadobicko
@relieforsaddist sak nemas ziadne kamosky, zname v okoli a nepoznas ako sa spravaju??
@echoechoecho ahaa, tak to sa asi vymykam z priemeru ked mam menej ako 25 rokov a mam normalny vztah s chlapom ktory nie je zalozeny na sexe a peniazoch a takych dievčat poznam mrte, neviem prečo si ty stale myslis ze všetky su zlatokopky a mrchy a neviem čo. asi hladáš na zlych miestach.
inak mňa by zaujímalo, že keď si taký expert na ženy, prečo si už konečne nejakú nenájdeš????
A len tak mimochodom, určite by ti prospelo keby si ženy začal brať ako ostatných ľudí, pretože každý človek je jedinečný bezohľadu na pohlavie, bolo by fajn uvedomiť si to a nebrať ženy ako zvieratká na pozorovanie...
"poznam taku, co s chlapmi spava, aby si dokazala, ze je ziadana a kazdy ju chce" si protireci..ved naco by si nieco dokazoavala, ked ju kazdy chce..to robia skor skaredsie a ta okrem krasy nema ani sebauctu a inak vravim o tom, co robia, nie o tom, co vravia, coho su vynavackami a pod ..chapes, nemusi byt vyznavackou kurvenia sa a napriek tomu sa kruvit...ved sama tvrdis, ze zeny nemyslia vsetko tak ako hovoria
@obliviate
@klaudiqaaa ja nechapem odkial si nabrala, ze nikoho nemam ??
inak
@kitty7 si si ista, ze to ona potrebuje? ako si na to prisla?..mne to pride len ako nasilna obhajoba chces povedat, ze ich niekto nuti? alebo robia to co nechcu? akoze chcem vztah, ale robim opak??..nepride mi, ze by zeny robili to, co nechcu a diky za potvrdenie, ze je takych dost
@sisi092
@kitty7 netrep, vobec sa nezamotavam, a narozdiel od teba mam aspon pravdu a neodbocujem od temy to, co si napisala dava zmysel aj mne, ako chlapovi (divne, ze?_ , len problem je, ze stale omielas ten isty pseudoagrument dookola, ze nie som zena....ale prosim ta, iste vzory myslienia nezavisia od pohlavia, takze mas v tom zasadnu logicku chybu...ale neda mi povedat jeden rozdiel - ak zena chce dat vsetko, mysli tym sex...aj ak chlap chce dat vsetko, mysli tym lasku (ako dobri chlapci) - zase dalsia podpora tooh, ze zeny su sexualnejsie ako muzi ale budem fer, je mnoho muzov, co si buduju ego tiez na sexe - respektive na zarezoch, kolko mali v posteli zien, podobne ako tebou spominane zeny, len ony si to prelozia ako, pre kolko muzov su pritazlive
vkuse si tu tvrdíš svoje "pravdy" až je to už na smiech
a pritom ked sa pozriem na vsetky tie "uzasne" vztahy, viem, ze ja by som vela z tych veci co niektore zeny vo vztahu robia nerobila.. napriklad ja vacsinou nie som ziarliva, neriesim picoviny, nezaujima ma komu lajkuje fotky, nezakazovala by som mu ze tam nemozes ist, s tym nemozes ist a vela inych veci co vidim, ze ine baby robia a ti chlapi su s nimi aj nadalej
@anitchka len sa tu nechval, lebo ti zacnu posielat TS tuna svarni junaci
inak ako grecki filozofi sa musia pre tvoju logiku v hrobe obracat ty nie si bars dobry v dedukcii, co? to, ze zena chce davat sex a muz lasku znamena presne tolko, ze dotycny alebo dotycna chce vyhoviet tomu druhemu. normalne ani neviem, co ti na ten tvoj mega drist napisat, lebo ja som doteraz zila v tom, ze zamilovany clovek sa snazi vyhoviet tomu druhemu a je tak nejak vseobecne zname, aky je pre chlapa sex dolezity, takze z tohto vyvodit, ze zeny su ovela viac na sex ako chlapi ja uz nad moju mieru chapania debility.
a posledna vec, ja som tu nikde nenapisala, ze nie su muzi, ktori si buduju svoje ego na pocte sexualnych partneriek, ani neviem, preco mas potrebu to zdoraznovat
sprav mi/nam laskavost a vyhod modem z okna, lebo toto je uz vazne otravne a okrem toho sa spravas ako grobian
@anitchka co ta zaujima? konkretne ?
@kitty7 ach jo, ja o voze, ty o koze v logike som lepsi ako ty, lenze ty si furt povies nieco odveci a na tom dokazujes svoje bludy...nedrzis sa temy vobec, ale stale odbocujes od nej a vyhybas sa konfrontacii s povodnou temou..uz len o tvojej "logike" vravi to, ze najprv tvrdis, ze tie zeny, co chcu vztah, ale kurvia sa neznamena, ze to chcu, a zrazu pises, ze to chcu, lebo chcu vyhoviet tomu druhemu....a samozrejme treba to hodit na chlapov, ze zeny sa idu kruvit len kvoli chlapom, hej? to uz vacsiu debilitu ta tvoja makovica nie je schopna vymysliet? takze zeny su vlastne nutene sexovat, robia to len preto, lebo chcu vyhoviet muzovi...hmm...a ten chlap chce akurat taku zensku, co mu hned da...hmm? velmi logicke ..takze tvrdis, ze zena sa ani nechce kurvit, ale robi to len preto, aby vyhovela chlapovi? .a nakoniec, nikde nepisem, ze si pisala nieco o chlapoch a ich zarezoch, tak ma tu prestan obvinovat z niecoho, z coho ta obvinuje tvoje svedomie...a zdovarznujem to preto, lebo to suviis s temou!! ze nektore zeny si sexom zvysuju sebavedomie....no napis mi nejaky zapot, nech sa zasmejem zase na tebe, na tych protireciach si hlupostiach