@azizi@2 ja som sice dala 8, ale som v pohode aj ked spim 7. som na to zvyknuta cez skolu, ale cez vikend a prazdniny si pospim aj 9-10 hodin.
a ja mam tiez obcas problemy s uzkostami, niekedy sa zobudim uprostred noci, ze sa mi tazko dycha a je mi divne, ale ked sa zase poriadne rozdycham a ukludnim, tak zaspim. ked sa ale neukludnim, nezaspim ani za svet a nestaci mi ani 11 a viac hodin spanku .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Teda keď mám problém s úzkosťami, tak som rada, že zaspim aspoň na chvíľu, ale táto anketa je o inom.
Priemerne mam podla mudrejsich zariadeni 5,5 - 6,5h spanok, zalezi za ake obdobie…
a ja mam tiez obcas problemy s uzkostami, niekedy sa zobudim uprostred noci, ze sa mi tazko dycha a je mi divne, ale ked sa zase poriadne rozdycham a ukludnim, tak zaspim. ked sa ale neukludnim, nezaspim ani za svet a nestaci mi ani 11 a viac hodin spanku .