@vytvoreniestranky@xxx113 vy budete podla mna obaja ten isty clovek. Najskor nejaky degenerat, ktoreho bavi trollovat internet. Najlepsie je na tom, ze v reale ste mozno normalni ludia, respektive si to o sebe myslite a okolie vas tak vnima. Ale kedze robite toto co robite, tak normalni nie ste, len by ste si to radi o sebe mysleli. Ale tak toto je len moja dedukcia, mozno je vsetko inak. Cerpam z toho, ako sa tu prezentujete, inak o vas nic neviem, tak isto ako vy o mne.
@carpathian Ja som už mimo hru.
Posledné 2 mesiace som nearobil žiadnu skodu.......
Pridám sem cosi raz za cas. A ked je to forum tak ho po chvili zmazem........
Cize zabudnite vsetci namna ok?
Hladajte iných "trollov"
@alexanderzigo no tak to je smutne. ja sa sprchujem kazdy den + ak sportujem alebo niekde makam fyzicky tak aj viac.
napr. rano sa osprchujem len tak zo zvyku, potom idem doobeda na bike, na obed sa osprchujem, a poobede/vecer idem hrat tenis alebo tak, vecer sa zas osprchujem. to je uz hned 3x za den
kúpem sa každý druhý deň, väčšinou vlastne každý deň, vaňa veľká, je pravda že mávam výčitky za tú vodu, má tu niekto podobný problém, že by mi nejak pomohol s tým?
Každý druhý deň a pokiaľ som v daný deň napr športoval tak sa osprchujem aj keď som sa sprchoval deň pred tým... a vlasy sa snažím umývať tak raz za 3-4 dni. Lebo mam pocit že čim viac tie vlasy umývam tým mastnejšie sú sakra.. -.-"
@patresel presne tak,to je nekresťanské plytvanie...a keby len nekresťanské,ale aj nemoslimské a nebudhistické...je lepšie tu vodu zabaliť a poslať do Afriky,ako sa ňou umyť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Miluejm ten pocit čistoty potom.
Tu mas moju IP
37.220.35.61
Ked mi jebne a založím nejake dementné forum jak to vy voláte tak ho vždy po 10 minutach vymažem.......
uz nieco omne mas ja sa nikde neskryvam
Posledné 2 mesiace som nearobil žiadnu skodu.......
Pridám sem cosi raz za cas. A ked je to forum tak ho po chvili zmazem........
Cize zabudnite vsetci namna ok?
Hladajte iných "trollov"
cez leto dva.
napr. rano sa osprchujem len tak zo zvyku, potom idem doobeda na bike, na obed sa osprchujem, a poobede/vecer idem hrat tenis alebo tak, vecer sa zas osprchujem. to je uz hned 3x za den
právaže troll býva väčšinou najnormálnejší človek v tej diskusii len sa tak neprezentuje