no veď práve. Vodu absolútne nepijem, pretože ju nemám rada :/ Takže voda absolútne neprichádza do úvahy pretože len čistú vodu môj žalúdok nechce priať. Jedine ľadový čaj ale ten sa nechce nikomu kupovať, čaj sa nechce nikomu variť. Iba keď máme džús tak si dám jeden pohár za deň. Rodina ma ide zabiť, ale mne to úplne stačí
ked som doma tak pijem strasne vela, aj 5 litrov denne, mame tu strasne teplo ... ale ked som v robote, tak vypijem len 2 - 2,5 litra, je tam totiz klima a neni moc cas
kazdy den si napustam do troch 1,75 litorviek po okraj ladovu vodu a cez den to cuckam , vecer k posteli este jeden sedemdecak vody takze som na tom celkom slusne akourat chodim sikajuci cely den
4-5 litrov , do hodiny ako vstanem tak liter padne , ale cez leto , ked je horuco skoro vobec nejem , absolutne nemam chut na jedlo a uz vobec nie maso , dnes som napriklad zjedol za cely den 2 platky chleba a to som cely den sportoval a vobec nie som hladny , ale cez zimu zase jem nonstop a malo pijem
@takzvany nie, nemám. Aj som ju skúšala sa naučiť piť, ale je mi z toho potom zle. No a chyba rodičov to určite nie je. Keď už to je niekoho chyba, tak jedine moja. Som už dosť veľká na to, aby som si tieto veci kontrolovala. Ale priznám sa, že som si vážne myslela, že mi jeden pohár bude stačiť. V takomto horku sa nehýbem ako obvykle, pretože sa mi to v tomto počasí nechcelo. A tým pádom som potrebovala aj menej tekutín(ja som si to myslela).
@katuska8808 zodpovedný prístup k pitnému režimu má byť samozrejmosťou a je úlohou rodičov viesť dieťa k zdravej životospráve.
a keď to nejde podobrotky, tak to pôjde pozlotky.
niekde je chyba, keď máš k čistej vode taký vzťah aký máš. žiaľ, podobne je na tom mnoho ľudí. sladené nápoje, ovocné šťavy z koncentrátov a podobné tekutiny vôbec človek nepotrebuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ked robim, tak doobeda 2litrovka, naobede kofoly, poobede dalsia 2 litrovka a doma tak liter(ak idem von tak viac)
tymto pozdravujem moje ladviny!
a keď to nejde podobrotky, tak to pôjde pozlotky.
niekde je chyba, keď máš k čistej vode taký vzťah aký máš. žiaľ, podobne je na tom mnoho ľudí. sladené nápoje, ovocné šťavy z koncentrátov a podobné tekutiny vôbec človek nepotrebuje.