@passerine@1 ako asi mna si mozno uz niektori zablokuju, lebo par týždňov dozadu som uz aj stratila nervy a blokla niektore individua. Aj vcera, tak preto som si nahodou všimla, ze sa kupodivu zatial tak nestalo
@torpedo08@4 Dakujem ti, chybali ste mi velmi vcera večer ma konecne pustili na reverz, ale s lavou rukou sa mi jednak velmi tazko a pomaly pise a vlastne ani nemam silu sa k tomu zatial vyjadrovať viac, bolo to ako z hororu, som znicena pošlem ti link mozno, kde som sa vyjadrila trosku blizsie
@25 Neviem čo tam je ale toto ma fakt najebalo. To čo sa stane na birdzi, má ostať na birdzi. A nie to šíriť kade tade po nete... Ten komu patrí ten účet by si zaslúžil po poriadne papuli.
@darksider96@27
Ja si tu zdielam prispevky pre nezamindrakovanych ludi s otvorenou myslou, ktori sa vedia povzniest nad vec a nemaju uber slovenske zamindrakovane komplexy z celeho mizerneho zivota ako ty a dalsi. Mna tvoje dristy nezaujimaju a ani mi ich nepis. Bud rad, ze zadarmo pozeras obrazky s mudrymi citatmi, zaujimave hlboke uvahy schopne zmenit svet. A ked sa ti nepaci, tak to necitaj a nepozeraj a bez zbytocnych dristov, hejtov a vysmechu. Mas pravo dat like, pochvalit a pisat k teme. Ziadne ine nie. Mna tvoje picoviny NEZAUJIMAJU!!!
Nerob tu okolo toho divadlo, prestan byt zbytocne toxicky a nesir zbytocne negativnu energiu na birdzi!!!!!
@darksider96@30 Tvoja kritika ma netrapi a nezaujima. Kto si myslis, ze si? Uz budem aj pocuvat a pritakavat nejakemu Honzovi s Batovky co nezvladol ani vystudovat VS
To ti už došli argumenty že sa uchyľuješ k Argumentu ad hominem? Snažíš sa vyvrátiť moje tvrdenie poukazovaním na moje domnelé nedostatky a snažíš sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mojej integrite... ukazuješ sa ako riadny primitív
@36 Hej kopírujem asi preto sa ti zdá že som kokot
@cltr0n@37 Jop, si kokot. A nie preto, že ma napodobňuješ, ale preto, že ich používaš na to, aby si škodil a následne sa zabával na mojich reakciách. Robíš to preto, lebo nemáš skutočný život, skutočných priateľov a si tak neskutočne zakomplexovaný, s takmer žiadnym sebavedomím (preto tu nemáš ani svoju fotku a zbabelo tu pôsobíš ako anonym), že toto je tvoja jediná šanca si zdvihnúť svoje ego a mať tak aspoň nejaké potešenie vo svojom úbohom živote. Na toto mrháš svoj ľudský život ty úbohá existencia? Tvoj život nie je o nič lepší ako život prašivého psa. Tvoj život ma cenu náboja do zbrane.
Zistila som, že si ma blokol tento týpek: @nikto .... v živote sme spolu nepísali, nikdy mi nič nekomentoval, ja som nikdy nič nekomentovala jemu. Na birdz takmer dva roky nič nepíšem a o ecistencii takého nicku som sa dozvedela len v januári, takže týpek je tu krátko, ale preventívne si ma už stihol bloknúť, ani sám nevie kvôli čomu. Dosť divné
@darksider96@38 Chod si radsej umyt ofinu a neotravuj ma ty hmyz jeden otravny. Keby si tolko casu co venujes mne venoval starostlivosti o svoj uces tak by nebolo za potreby si vybijat na mne komplexy.
Ono to nieje ani o jednom z toho čo si tam napísal. Tým že kopírujem tie tvoje chrapúňske výplody:
1. ti len nastavujem zrkadlo
2. šetrím pri tom svoj vlastný čas
3. trollujem ťa
@cltr0n@40 Žiadne zrkadlo mi nenastavuješ. Len ma provokuješ lebo si kokot. Ja tie moje veci píšem z presvedčenia a v dobrej viere a ty len tak z nudy, aby si si zdvihol svoje ego a pobavil sa na tom, že mi robíš zle a robil tu okolo toho scény. Takže si škodca. Zamysli sa nad tými mojimi komentármi keď ich neustále vyhľadávaš a kopíruješ kde som písal o škodcoch, parazitoch, vírusoch... To si ty a tebe podobní. Máš mindráky, ktoré si vybíjaš na mne pretože som iný a to sa ti nepáči. Pre ľudí sme zaujímaví len do momentu kým spadáme do ich predstavy toho čo z našej spoločnosti môžu mať. Ja nehrám podľa vášho scenára, takže preto ma nemusíte. A ešte navyše racionálne podkopávam to čo je pre teba samozrejmosť + ked sa pridá k tomu kombinácia tvojich mindrákov a egoistickej posmeškárskej mentality, tak sa tvojim útokom nevyhnem. Ja nie som problém, ale ty a tebe podobní.
@darksider96@41 tak to máš pravdu že si iný ako ja. Ja ľudom na internete nenadávam do kokotov, nevyhrážam sa im násilím a už vôbec sa po tom všetkom netvárim ako osvietený spasiteľ, mudrc a víťaz všetkých diskusií
@cltr0n@42 Ked vidim, ze je niekto hajzel, tak ja som na neho este vacsi hajzel. Zasluzia si to a aj ty... Hovorim tomu zakon akcie a reakcie v mojom slovniku. Sami si za to mozete vy vsetci co tu mate so mnou problem. Koledovali ste si o to. Napr. ty by si sa nechal urazat, dehonestovat, ponizovat a obvinovat za nieco co si nespravil od nejakych zakernych skodoradostnych a toxickych userov?
@darksider96@43 Ved sa práve od jedného zákerného škodoradostného a toxického usera práve nechávam urážať, dehonestovať, ponižovať a obviňovať a pri tom som v tom nevinne!
Jediný kto tu trolluje si ty Navyše ti to nejde a ukazuješ sa ako primitív. Viem, je ťažké si uvedomiť v akom svete žijeme a že z nás dvoch určite ja niesom ten čo je kkt. Myseľ to odmieta prijať.
O dvoch viem lebo sa blokujeme navzájom.. A o ďalšich dvoch neviem lebo obaja začínajú na N ale možno jedna je ta co odišla a asi viem kto... Ale neviem na isto ci je to ona
@darksider96@26 Lol, väčšina obsahu Birdzu je verejná, narozdiel od tamtoho IG profilu, ku ktorému má prístup až 45 ľudí, ktorí asi všetci chodia aj sem. Ale neviem, čo tam presne dáva/nedáva, odkedy si človák za tým meme profilom z nejakého dôvodu zmyslel, že musí followovať všetkých svojich followerov.
@vreskot000@53 tak polka z nich sem asi ani nechodi neviem no nepise sa tam kto to su a viem asi o 6 ktori su tu aktivni aspon trochu tak dajme tomu ze tych 10 obcas aktivnych co ma blokuju bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A som rad ze si tu si uz v pohode?
Kludne pošli
…-co-je-dost-zvlastne-/1254362-status.html
Stačí ísť do birdzáckych nastavení, tam dať 'Blokovaní' a klikneš na 'kto si blokol teba'
Tak uz to bude snad len lepsie Azizi
@Mayben kukam ze tam sa ukazuje ze "niekto na U, niekto na M" a podobne ale nie konkretni ludia ale asi takych 6 viem aj po nicku
Kto to je? Priznajte sa! Je to poľahčujúca okolnosť.
Ja si tu zdielam prispevky pre nezamindrakovanych ludi s otvorenou myslou, ktori sa vedia povzniest nad vec a nemaju uber slovenske zamindrakovane komplexy z celeho mizerneho zivota ako ty a dalsi. Mna tvoje dristy nezaujimaju a ani mi ich nepis. Bud rad, ze zadarmo pozeras obrazky s mudrymi citatmi, zaujimave hlboke uvahy schopne zmenit svet. A ked sa ti nepaci, tak to necitaj a nepozeraj a bez zbytocnych dristov, hejtov a vysmechu. Mas pravo dat like, pochvalit a pisat k teme. Ziadne ine nie. Mna tvoje picoviny NEZAUJIMAJU!!!
Nerob tu okolo toho divadlo, prestan byt zbytocne toxicky a nesir zbytocne negativnu energiu na birdzi!!!!!
Tipuje, že to bude niekto, kto sem už ani nechodí alebo je bloknutý.
To ti už došli argumenty že sa uchyľuješ k Argumentu ad hominem? Snažíš sa vyvrátiť moje tvrdenie poukazovaním na moje domnelé nedostatky a snažíš sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mojej integrite... ukazuješ sa ako riadny primitív
@36 Hej kopírujem asi preto sa ti zdá že som kokot
Ono to nieje ani o jednom z toho čo si tam napísal. Tým že kopírujem tie tvoje chrapúňske výplody:
1. ti len nastavujem zrkadlo
2. šetrím pri tom svoj vlastný čas
3. trollujem ťa
Jediný kto tu trolluje si ty Navyše ti to nejde a ukazuješ sa ako primitív. Viem, je ťažké si uvedomiť v akom svete žijeme a že z nás dvoch určite ja niesom ten čo je kkt. Myseľ to odmieta prijať.
To je práve ten Matrix.
a ty napis blog, ze co sa stalo!