6 lakov...2 ošetrujúce a 3 sa dnes chystám vyhodiť.. nie som veľmi veľká maniačka do lakov.. preferujem francúzsku manikúru alebo len priesvitný lak...
mrrrrte vela a najlepsie je ze ani nevem kde vsade ich mam nejaka cast je u mna v izbe, neco u sestry (ale uz nebyyva s nami), neco v kuupelni a bohviekde ete
2 momentálne - červený a žltý... čierny a priesvitný mi nedávno došli inak lak takmer ani nepoužívam, len výnimočne, keď sa to hodí... ide mi to na nervy a navyše si nechávam krátke nechty z praktického hľadiska... resp. kvôli škole...
@h8u , barbarka, ako si mohla?! Stačí kvapka riedidla, doliať priehľadným lakom, kozmetický pigment/očný tieň a namiešaš si lak konzistencie, kvality a farby, akej len chceš.
samozrejme čierny!!! potom.. krvavočervený... tmavší červený.. fialový... tmavomodrý ako nočná obloha.. zelený... magentový... a taký trblietkový ako pre nejakú tuctucáčku
@alpynus niektoré si občas dám na nechty... a niektoré mám ešte z čias mojho detstva keď som nalakované nechty pokladala za nejaký dvokaz dospelosti a chcela som "byť už velká" tak som si ich stále lakovala no... a aj to dobre vonia... a tebe by boli načo??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Tuším 52, podrobného zoznamu vás ušetrím.
A na čo sú Ti všetky tie laky dobré?