Koľko máte rokov, a koľko by ste už chceli mať rokov? :)
Celkom zaujímavá téma, som zvedavý, akých tu máme ľudí starých
Mám 14 a niečo, a chcel by som mať tak.... 15 a pol... to je pekný vek, ćítil by som sa svojprávnejšie, keďže by som mal už aj doklad , a určite aj vyvinutejšie, či fyzicky ale hla
Ja som na tom asi tak isto ako autor tejto diskusie Už by sa tu ľudia nesmiali, že mám 14. Pretože teraz som najmladšia z partie. Ale inak som spokojná
mám 18 ale bral by som znovu nejakých 10 rokov, kde by som spravil jedno rozhodnutie, ktoré by mi zmenilo život a vlastne ešte 1 ktoré zmenilo život druhému človeku a teraz to ľutujem... bolo by parádne to zmeniť, vziať späť, všetko čo je teraz by bolo iné
mam cerstvych 22 a chcel by som mat este raz 18.to bol rok s velkym R. všetko úplne na háku,samá zábava a niekde vo vnútry ten pocit dospelosti (úspešne potláčaný)
Neboj sa ked budes uz mat tych "uzasnych 15" budes chciet este viac mat,ajtak su 15rocni stale deti,nevravim ze ja som nejaka velika dospelacka atd,ja sa tesim hlavne na 18ku,najma ale z toho dovodu ze budem mat vodicak a auto,skoda ze nemame na to take zakony ako v USA,uz by som to davno mala A nebudem sa citit o moc svojpravnejsia v tej 18ke,pretoze ked sa niekedy porovnavam aj s ludmi,znamymi co maju 18,19,20 myslim ze som niekedy ovela lepsie na tom,aj co sa prav tyka a toho co si mozem dovolit
A je tiez pravda,ze po takej 25ke to ide vecinou dolu vodou,takze to obdobie 18-20-25 idealne a budem sa ho snazit uzit si maximalne,co najviac,uz aj teraz si dost uzivam ale po tej 30ke viem ze by som sa 100%ne citila stara jaaaj kiez by sa dal vek zastavit okolo tej 20ky
Mam 15 aj nejake drobne, tusim pol roka a chcem mat 21. To uz budem mat vodicak, spravim si zbrojny pas a nikde nebudem musiet ukazovat falosne doklady ked chcem pivo.
veľmi ma zaujalo, že veľmi veľa ľudí nad 18, a nielen nad 18 ale aj mladší by sa chceli vrátiť späť... A ja, keď mám 14, chcel by som mať už 15 a pol... Som zvedavý, kedy sa to obráti, že budem chcieť mať menej.
Ale určite, keby tu bol nejaký stroj času, ja by som ho nepoužil, lebo každý môj deň na tomto svete mi niečo dal. Ponaučenie, pochopenie, pochybenie... na každej maličkosti záleží a ja sa snažím všetky svoje chyby napraviť. A to je fuška, síce nikto nie je dokonalý, ale každý sa ním snaží byť... A dokonalosť sa ukazuje až časom.. tak ja si počkám do tej 15-ky a budem žiť naplno, aby som ten čas nestrávil čakaním, a potom zistím, že som spravil chybu a už zbytočne sa budem snažiť dostať späť, iba sa ľutovať...
Ale každý vek má svoje výhody... čím sme starší, tým viac problémov a podobne máme na krku, ale zároveň sme istým spôsobom slobodnejší... A aktuálny vek mi vyhovuje - rodičia ma v podstate nechajú robiť si čo chcem a ešte nemusím riešiť platenie účtov a podobne
ja mam 16 a so svojim vekom som spokojna je to taky sladky vek normalny mam obcanak cize som uz troska volnejsi ale zaroven nie som natolko stara aby soim musela prispievat do domacnosti a pod .. mam setko co potrebujem .. je to dobry vek ked toho nemusis tak vela robit v skole sa to zvladat este da mozes mat frajera a pod .. zivot pred sebou podla mnaje to najlepsi vek
Mám 16 a chcem mať päť. Aby som si to opäť prežila, všetky tábory, zábavu, kamarátov... A preskočila vek 13-14, nerada by som sa opäť stala pubertálnou žabou:/
Zaťažujete sa tak trocha nad somarinami nemyslite?Ten vek tu furt bude a nezmeni sa na vaše prianie,podľa vašej momentalnej nalady....mam 14 a absolutne som s tym spokojna skôr mi vadi svet dookola kamoš ma 15 tak sa tvari že je dačo viac nemôžem ešte isť do klubu lebo nemam občiansky...sice ma pustia lebo mam kontakty a dakedy vybavi frajer ale chapete načo naražam ne?Takže zhrnutie:mam kolko mam,velmi sa nezaťažujem,nan arodky sa tešim a som vždy plna elanu nech maju ostatny nazor akykolvek!
mááááááááááááám 17 rokov...a chcela by som byt v skolke .. .. nestarat sa o nic iba sa hrat .. a chcem aby mi zalezalo iba na babike.. a dalsich malickostiach ktore by mi naplnovali moj zivot... a bodka. ..
Mám 14,ale chcela by som mať 6 a akurát chodiť do prvého ročníka na základke...kôli tomu školskému zákonu....lebo my skončíme,niekde sa zamestnáme a zrazu sa skadiľsi vynoria tie múdre decká čo majú na gympli chémiu už od primy a môžme ísť do kelu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Mám 19 a chcela by som mať 18. Od 18. narodenín to bol zatiaľ môj najlepší rok a nepohrdla by som možnoťou, ešte raz si ho zopakovať
Som nadmieru spokojny so svojimi sedemnastimi...so vsetkym co k tomu patri. Nemenil by som nic.
A je tiez pravda,ze po takej 25ke to ide vecinou dolu vodou,takze to obdobie 18-20-25 idealne a budem sa ho snazit uzit si maximalne,co najviac,uz aj teraz si dost uzivam ale po tej 30ke viem ze by som sa 100%ne citila stara jaaaj kiez by sa dal vek zastavit okolo tej 20ky
@petika
Tak ti prajem na tvoj sviatok, veľa dobrých kamarátok,
este lepších milovníkov, plný stolík štamperlíkov.
Uži si to jak sa patrí, smej sa za dve, chľastaj za tri!
a vzdy to tak aj bolo, odmala som bola s vekom spokojna a nechcela som vyrast ale ked som mala zase o rok viac zas sa mi to zdalo ako este lepsi vek
nezohnala som ako 17 rocna brigadu... od 18 mi vie vybavitaj otec
Chcela by som mať rok a pol
Ale určite, keby tu bol nejaký stroj času, ja by som ho nepoužil, lebo každý môj deň na tomto svete mi niečo dal. Ponaučenie, pochopenie, pochybenie... na každej maličkosti záleží a ja sa snažím všetky svoje chyby napraviť. A to je fuška, síce nikto nie je dokonalý, ale každý sa ním snaží byť... A dokonalosť sa ukazuje až časom.. tak ja si počkám do tej 15-ky a budem žiť naplno, aby som ten čas nestrávil čakaním, a potom zistím, že som spravil chybu a už zbytočne sa budem snažiť dostať späť, iba sa ľutovať...
ojj, moje myšlienky, ´dúfam, že ste pochopili
Ale každý vek má svoje výhody... čím sme starší, tým viac problémov a podobne máme na krku, ale zároveň sme istým spôsobom slobodnejší... A aktuálny vek mi vyhovuje - rodičia ma v podstate nechajú robiť si čo chcem a ešte nemusím riešiť platenie účtov a podobne
a teda nie, už chcem mať po matúre