Toľko ako @zajkousko , ostatných mám len nutkanie sa spýtať - spávate cez deň, alebo ste teraz v noci zadali denné teploty, alebo spávate pod výhrevnou lampičkou na vypelhanie vyliahnutej hydiny, alebo, alebo...? No fakt netuším, prezraďte!
@defender ja neklamem ked chces odfotim ti teplomer a to este mam izbu otocenu tak ze mi sem vobec nesvieti slnko cez den neviem si predstavit keby svietilo asi by tu bolo 50 stupnov
no predvcerom som spal este na intraku a to som mal balkon otvoreny celu noc a som spal asi len 5 hodin kvoli horucave, cely spoteny som sa zobudil a pot mi tiekol do oci..neviem kolko tam bolo stupnov ale proste sauna
Mám pri sebe teplomer ukazuje 25 ale dá sa celkom dobrá teplotka. Strom je najlepší priateľ človeka máme pred oknami veľké stromy 20 m ako gaštan, javor to udržuje i v lete super klímu pretože vyžarujú chlad.
dosť na hovno, máme takú polo podkrovnú izbu . dnes steny mame od vrchu skosené do trojuholníka a máme poschodovú postel presne tam . takže mam tak malo vzduchua je tam moc teplo
Ludia inak treba si zvykať, teploty klesať nebudú v priemere a budete sa to stále zhoršovať. Najrozumnejšie riešenie do budúcna by bolo, keby začneme vystavovať domy do hĺbky. V takých norách by sa teraz sladko spalo xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@jerometoucanrainbow a raňajky z elektriny
@defender ja neklamem ked chces odfotim ti teplomer a to este mam izbu otocenu tak ze mi sem vobec nesvieti slnko cez den neviem si predstavit keby svietilo asi by tu bolo 50 stupnov
horsie je to cez den, vtedy sa tu fakt neda dychat
ale rano som si dala sprchu tak je mi uplne uzasne