Koľko (najdlhšie) ste boli so svojou polovičkou? (osobne, bez prestávky)
Ja dúfam ,že som otázku položila dostatočne polopatisticky
Pre prípad, že nie..:
Rozumiete mi, napríklad ak ste spolu chodievali len von tak ja neviem, pol dňa? Alebo ste u nej spali aleob ona u vás...alebo ste s ňou boli na dovolenke... čo
asi takých 20h (rátam len bdelý stav) .. čo je úctihodné, lebo s väčšinou ľudí vydržím tak maximálne 5 hodín v kuse a potom už zmieram túžbou po samote
@simka999 v tomto vidím jednu zo skvelých výhod vzťahu nadiaľku: myslím ,že keby môj chalan býval blízko, tak by ma k nemu nikdy nepustili spať.. ale keď býva 200 km..
@ssnehulienka mňa by nepustili ani tak na také veci je mamina príliš háklivá,preto som rada,že bývame 20 minút od seba a neviem podľa mňa radšej u ňho nespať a vidieť sa pár krát do týždňa,ako raz za čas a spať ale vec názoru
@simka999 vieš čo ked som s nim zacala chodit nevedela som si predstavit ze by ma mama pustila... ale raz tu boli cela rodina a to pomohlo ze sa rodicia spoznali Tak uz s tym teraz nasi nemaju problem.. a ano, je pravda ze keby byval 20min odo mna bolo by to skvelé, ale vztahy na dialku maj u vyhody, ktore ludia nevidia...
Spolocne si spravit veceru a zaspat v naruci, tak sa rano aj prebudit... to su veci, za ktore by som obetovala vsetko
A viac to cloveka pripravi na vztah v buducnosti ked s tym clovekom niekolko dni fungujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale tak ze od vecera do dalsieho poobedia tusim
dlhsie by so mnou nikto nevydrzal
a ma tesi , ze ziadne znamky ponorkovej choroby.... kazdy den bol rovnako super, to je dobre znamenie
Spolocne si spravit veceru a zaspat v naruci, tak sa rano aj prebudit... to su veci, za ktore by som obetovala vsetko
A viac to cloveka pripravi na vztah v buducnosti ked s tym clovekom niekolko dni fungujes.